Setari Cookie-uri

Horoscop la masculin: cum il descifrezi in functie de zodie

Astazi iti indeplinim inca o dorinta si iti oferim, asa cum ne-ai cerut, un ghid complet de intelegere si interpretare a comportamentului barbatilor, in functie de zodie!

Horoscop masculin pentru zodia Berbec
Barbatii din zodia Berbecului sunt ambitiosi si incapatanati. Adora provocarile din domenii cat mai variate, de la cele intelectuale, pana la provocarile… din pat! Totusi, pana sa ajungi cu el intre asternuturi, trebuie sa inveti sa-l stimulezi si sa-i oferi intotdeauna ceva nou. Se va plictisi foarte repede daca ii cazi cu usurinta in “plasa”, intrucat un barbat Berbec va adora intotdeauna sa fie el cuceritorul, cavalerul in armura stralucitoare ce se lupta pentru printesa lui. Este important sa nu fii niciodata prea mamoasa cu el si sa nu incerci sa-l controlezi in cele mai mici detalii, ci, din contra, sa-i propui mereu lucruri noi, inedite, care sa-i demonstreze ca tu nu esti nici pe departe o fata ca toate celelalte.
Ce femeie il atrage pe barbatul Berbec?
Berbecutul nostru pasional va fi intotdeauna atras de o femeie cat se poate de independenta, ce isi traieste din plin propria viata. Femeia ideala pentru barbatul Berbec are mereu agenda plina si reuseste, ca prin minune, sa-l strecoare si pe el in programul ei incarcat, dar numai dupa ce acesta a depus suficiente eforturi pentru a-i atrage atentia. Dupa ce a cucerit-o pe aceasta femeie ocupata, este important ca ea sa nu renunte la viata personala si sa continue sa-l provoace.
Click aici pentru a te abona la Horoscopul Kudika si pentru a primi in fiecare dimineata previziunile astrale pentru zodia ta!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc