Setari Cookie-uri

Horoscop Pesti 2012

Perioada martie - mai este cea in care ai sansa sa iti schimbi viata deoarece astrele sunt de partea ta. Vei avea posibilitatea de a promova la munca sau de a iti incepe propria afacere.

Pentru nativul din Pesti, anul 2012 se anunta a fi un an destul de bun. Multe dintre problemele pe care le-ai avut in 2011 isi vor gasi rezolvare. Perioada martie - mai este cea in care ai sansa sa iti schimbi viata deoarece astrele sunt de partea ta. Vei avea posibilitatea de a promova la munca sau de a iti incepe propria afacere.

Pe plan sentimental vor exista cateva conflicte cu persoana iubita catre inceputul anului si numai dragostea adevarata va putea sa treaca peste acestea. Incercarile de a iti proteja relatia vor fi in zadar asa ca ar fi mai bine sa te resemnezi si sa iti dedici timpul propriei persoane. Incepand cu luna noiembrie, Cupidon isi va indrepta atentia asupra ta asa ca profita de aceasta perioada a anului.

In ceea ce priveste planul profesional, vei avea parte numai de vesti bune. Sefii iti vor aprecia devotamentul si, catre jumatatea anului, se anunta o promovare sau o propunere de afacere destul de interesanta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.