Setari Cookie-uri

Ce mi-au prezis cartile de tarot

Dupa ce, in urma cu o saptamana, am aflat de intalnirea cu colegii de liceu, am intrat instant la o cura de detoxifiere cu struguri. Stiti voi, genul acela de dieta care promite ca vei slabi cinci kile in trei zile. Nu v-o recomand!

Citeste primele 3 episoade din Jurnalul unei shopaholice:

Episodul 1: Nimic de spus, sunt doar eu, Maria
Episodul 2: Un portofel pierdut
Episodul 3: Ani de liceu

Episodul 4: Previziuni

Dupa ce, in urma cu o saptamana, am aflat de intalnirea cu colegii de liceu, am intrat instant la o cura de detoxifiere cu struguri. Stiti voi, genul acela de dieta care promite ca vei slabi cinci kile in trei zile. Nu v-o recomand!

Eram pornita. Am aruncat la gunoi, intocmai cum arunca fumatorii pachetul de tigari, toate ciocolatelele si chipsurile de prin casa. A fost un gest simbolic, desigur, dar eu m-am simtit mai slaba imediat dupa. Prin urmare, m-am dus la mall sa-mi caut haine pentru marea intalnire. A venit si Florentina cu mine, colega mea de banca din liceu si singura prietena adevarata pe care am avut-o vreodata. Ne-am regasit tot cu ajutorul Facebook-ului in urma cu vreo doua saptamani si de atunci nu ratam nicio ocazie sa ne vedem.

Totul a mers bine la inceput. Am gasit la Koton cea mai frumoasa “little black dress” din lume, care ma arata aproape slaba. Bine, poate e prea mult spus “slaba”, dar sunt un fel de Beyonce putin mai mare, cu mijloc mic si posterior mare si apetisant. In plus, eu, spre deosebire de ea, am sani. Ceea ce ma face sa arat in aceasta rochie ca un fel de clepsidra uriasa. Barbatilor le place asta, nu-i asa? Nu vreti sa stiti cat am dat pe rochie, dar va face fiecare banut, sunt sigura. Plus ca am avut 10% reducere de pe cardul meu American Express. Unde mai pui ca de cand cu strugurii, nu mai am ce face cu banii. Inainte cheltuiam o avere pe mancare. Acum, cand n-am voie decat struguri, imi pot cumpara haine compensator. Stiu, e doar prima zi, dar gandesc in perspectiva!

Nu stiu daca a fost entuziasmul cauzat de rochie, kilometrii pe care i-am parcurs prin mall-ul urias din Baneasa sau mirosurile apetisante, dar cand am ajuns in zona de mancare m-a luat cu ameteala si am lesinat. M-am trezit intre doua palme oferite calduros de catre Florentina care intrase in panica. De ce te palmuiesc oamenii cand lesini? Adica nu e suficient de neplacut si fara lovituri?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.