Setari Cookie-uri

Jurnalul meu: Cum a fost la intalnire cu Alex

Asa cum era de asteptat, am fugit la cumparaturi in secunda doi dupa receptionarea mesajului trimis de Alex. Am batut mall-ul pana am facut febra musculara. Nu stiu cum se imbraca motociclistii. Mariaalina imi spusese intr-un comentariu pe blog sa-mi iau si manusi, asa ca am facut o prima oprire la Mandarina Duck de unde mi-am cumparat o pereche superba. Sunt dintr-o piele fina, fina si au o fundita aplicata pe incheietura. Sigur, am avut reducerea de 10 % de pe cardul American Express (de care sunt, sigura, v-ati atasat intocmai ca si mine. Serios acum, cardul e chiar util). Urmatorul pe lista: un pulover lung care sa-mi acopere mijlocul. Am gasit unul dintr-un mohair superb bleu-bebe, pe care l-am asortat intr-un final acasa cu o pereche de cizme UGG de aceeasi culoare si blugi skinny. Rezultatul era de-a dreptul multumitor. Nu paream grasa in tinuta mea. Nu paream nici slaba fiindca hainele au si ele o limita. La ora sapte fix, Alex m-a sunat sa cobor. Mi-am luat manusile, jacheta groasa si cizmele UGG in picioare. Alex ma astepta in masina. Era imbracat casual, dar parea atat de elegant in comparatie cu mine.

Citeste primele 6 episoade din Jurnalul unei shopaholice:

Episodul 1: Nimic de spus, sunt doar eu, Maria
Episodul 2: Un portofel pierdut
Episodul 3: Ani de liceu
Episodul 4: Ce mi-au prezis cartile de tarot
Episodul 5: Pregatiri pentru marea revedere
Episodul 6: Marea reintalnire

Episodul 7: Cum a fost la intalnire cu Alex

Asa cum era de asteptat, am fugit la cumparaturi in secunda doi dupa receptionarea mesajului trimis de Alex. Am batut mall-ul pana am facut febra musculara. Nu stiu cum se imbraca motociclistii. Mariaalina imi spusese intr-un comentariu pe blog sa-mi iau si manusi, asa ca am facut o prima oprire la Mandarina Duck de unde mi-am cumparat o pereche superba. Sunt dintr-o piele fina, fina si au o fundita aplicata pe incheietura. Sigur, am avut reducerea de 10 % de pe cardul American Express (de care, sunt sigura, v-ati atasat intocmai ca si mine. Serios acum, cardul e chiar util). Urmatorul pe lista: un pulover lung care sa-mi acopere mijlocul. Am gasit unul dintr-un mohair superb bleu-bebe, pe care l-am asortat intr-un final acasa cu o pereche de cizme UGG de aceeasi culoare si blugi skinny. Rezultatul era de-a dreptul multumitor. Nu paream grasa in tinuta mea. Nu paream nici slaba fiindca hainele au si ele o limita. La ora sapte fix, Alex m-a sunat sa cobor. Mi-am luat manusile, jacheta groasa si cizmele UGG in picioare. Alex ma astepta in masina. Era imbracat casual, dar parea atat de elegant in comparatie cu mine.

“N-ai spus ca ne plimbam cu motocicleta?” l-am intrebat de-a dreptul furioasa.

“Am spus ca ne plimbam daca tine vremea cu noi. Ti se pare ca tine? Ti-ar fi inghetat fundul. “ mi-a raspuns uitandu-se strengar catre posteriorul meu acoperit de puloverul bleu-bebe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.