Setari Cookie-uri

Jurnal de shopaholica: Vreau sa fiu cu tine, dar...

Mi-a crescut inima zilele trecute cand am citit intr-un comentariu postat de klaudyaO ca ( si citez cu mare drag): ideea e ca ea nu stiu daca a realizat ca acest Alex e foarte intresat de ea. E adevarat, ori cel putin asa simt acum, in vreme ce va scriu aceste randuri si am in plan sa va povestesc despre ceea ce am discutat cu Alex la cafenea istorioara cu care v-am ramas datoare din postul trecut. Iata asadar ce s-a intamplat:

Citeste primele 8 episoade din Jurnalul unei shopaholice:

Episodul 1: Nimic de spus, sunt doar eu, Maria
Episodul 2: Un portofel pierdut
Episodul 3: Ani de liceu
Episodul 4: Ce mi-au prezis cartile de tarot
Episodul 5: Pregatiri pentru marea revedere
Episodul 6: Marea reintalnire
Episodul 7: Cum a fost la intalnire cu Alex
Episodul 8: O intalnire fara happy end

Episodul 9: Vreau sa fiu cu tine, dar...

Mi-a crescut inima zilele trecute cand am citit intr-un comentariu postat de klaudyaO ca ( si citez cu mare drag): “ideea e ca ea nu stiu daca a realizat ca acest Alex e foarte intresat de ea”. E adevarat, ori cel putin asa simt acum, in vreme ce va scriu aceste randuri si am in plan sa va povestesc despre ceea ce am discutat cu Alex la cafenea – istorioara cu care v-am ramas datoare din postul trecut. Iata asadar ce s-a intamplat:

Urmaream cu atentie aburii care se ridicau din cafeaua fierbinte pe care chelnerita mi-o asezase in fata. Imi promisesem sa nu mai vorbesc ca o moara stricata. Daca lui Alex ii placea tacerea, atunci aveam sa-mi montez un fermoar pe buze numai pentru a-l face pe el fericit.

Chiar in vreme ce imi asezam ordonat in minte aceste ganduri, Alex mi s-a adresat zambind “De ce esti asa tacuta? Mi-era dor de zgomotul continuu pe care il produci”. Haha! Stiam ca va veni ziua in care cineva ma va aprecia la “adevarata mea valoare”. Asadar, am dat drumul la urgan. Am inceput prin a-i explica motivul pentru care am un blog. Mai apoi, m-am trezit justificandu-mi stilul si nevoia de a exagera de fiecare data “numai putin” povestile, din dragul de a cosmetiza un text si de a-l face mai picant. Alex m-a interupt brusc:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.