Setari Cookie-uri

Megan Fox

Aici pozand la hotelul Manchester Grand Hyatt din San Diego, in plina campanie de promovare a celui mai recent film al sau, Jennifers Body, Megan Fox a fost prezenta la petrecerea organizata special pentru film, in cadrul Comic-Con-ului (festival-conventie pentru fanii oricarui gen de entertainment, de la benzi desenate la filme). De fapt si de drept al genialei scenariste canadiene Diablo Cody, comedia horror este anticipata cu frenezie de fanii lui Megan pentru ca frumoasa actrita are un rol delicios de pervers.

Aici pozand la hotelul Manchester Grand Hyatt din San Diego, in plina campanie de promovare a celui mai recent film al sau, “Jennifer’s Body”, Megan Fox a fost prezenta la petrecerea organizata special pentru film, in cadrul Comic-Con-ului (festival-conventie pentru fanii oricarui gen de entertainment, de la benzi desenate la filme). De fapt si de drept al genialei scenariste canadiene Diablo Cody, comedia horror este anticipata cu frenezie de fanii lui Megan pentru ca frumoasa actrita are un rol delicios de pervers.

Nu va lasati inselati de clasica rochie neagra, marca Emporio Armani, despicata in fata pana la decolteu si in spate exact cat sa nu para obraznica – daca e sa ne luam dupa declaratiile sale, Megan (23) este total opusul conventionalului. Ea a declarat recent ca e bisexuala, iar scenariul lui “Jennifer’s Body” a fost de asa natura incat sa-i satisfaca pornirile pentru sexul ei. E vorba de un sarut cu o femeie, insa actrita inca nu a dezvaluit mai multe detalii, limitandu-se sa afirme: “Cred ca sunt destul de sexi in film. Exista acolo un strop de relatie lesbiana. E un sarut intre doua fete.”

Megan Fox inca este cunoscuta indeosebi pentru rolul ei in “Transformers”, pentru care mereu simte nevoia de a se ingrasa, pentru ca, spune ea, regizorului Michael Bay “nu-i plac slabanoagele [...] asa ca mereu ma ingras cu 4-5 kilograme inainte”. Fata nu are nici un complex cand vine vorba de aspectul ei fizic, iar daca tatuajele ei (dintre care unul, pe brat, o infatiseaza pe Marilyn Monroe si altul, pe omoplat, este un citat din “Regele Lear”) o vor costa vreodata un rol, “imi voi da demisia din Hollywood si ma voi duce sa muncesc la Costco”( un fel de Selgros al nostru).

Multumita rolului din “Transformers”, Megan a devenit un nume cunoscut in Hollywood, dar, crede ea, nu pentru ca ar fi fost o realizare personala de care sa fie mandra. “Inca nu le-am dat oamenilor niciun motiv pentru care sa-mi ia munca in serios, o responsabilitate pe care mi-o asum. Cred ca, in materie de abilitati actoricesti, nimeni nu se asteapta la foarte mult de la mine”. Cariera frumusetii cu par de abanos are toate sansele sa decoleze spre stratosfera Hollywood-ului odata cu lansarea lui “Jennifer’s Body” (18 septembrie). Din materialele promotionale aflam ca Megan o joaca pe Jennifer, o adolescenta posedata care isi devoreaza colegii de clasa – dar nu doar baietii au motive de ingrijorare, dupa cum anunta nonsalant Fox in trailer: “I go both ways”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.