Setari Cookie-uri

O calatorie exotica: Christian Dior primavara-vara 2011

Colectia Dior by John Galliano pentru primavara-vara 2011 este ilustrata ca o invitatie intr-o calatorie exotica. Aceasta emana energie si un farmec spectaculos prin imprimeurile vii si accentele de culoare.

Colectia Dior by John Galliano pentru primavara-vara 2011 este ilustrata ca o invitatie intr-o calatorie exotica. Aceasta emana energie si un farmec spectaculos prin imprimeurile vii si accentele de culoare. Rochiile rafinate si transparentele senzuale se impletesc perfect cu piesele vestimentare crosetate si detaliile asimetrice. John Galliano a creat un show impresionant, transformand colectia sa intr-o memorabila fantezie de vara.

Culoare si senzualitate

Accentul este pus pe culoare si senzualitate. Atitudinea fermecatoare emanata de manechine, completeaza din plin viziunea propusa de designerul casei de moda Dior. John Galliano a creat o gama variata de piese vestimentare, jachete, rochii asimetrice cu taieturi si decupaje geometrice, pantaloni, rochii de inspiratie retro si veste accesorizate cu flori colorate.

Albul tempereaza discret paleta cromatica vibranta a colectiei. Intre imprimeurile hawaiene si rochiile fuchsia remarcam si cateva piese vestimentare imaculate. Fuste cu volane sau jachete casual albe inserate in tinutele colorate ale manechinelor creeaza un joc armonios de contraste.

O explozie de culoare si tesaturi fine

Pantalonii evazati cu talie inalta si bluzele vaporoase transparente au creat o combinatie expresiva, atragatoare. Din colectia Dior n-au lipsit nici rochiile din macrame, trend care se anunta a fi in voga sezonul viitor. Printre nuantele predominante de albastru, se remarca accentele puternice de oranj, violet si galben auriu. O explozie de culoare, tesaturi fluide si transparente sunt cuvintele definitorii ale colectiei. Galliano a prezentat pe cawalk atat rochii elegante de seara, cat si rochii senzuale, potrivite pentru o plimbare romantica pe malul marii.

Combinatii sexy si transparente provocatoare

Transparentele au conferit o nota sexy si amintesc de elementele specifice lenjeriei de boudoir. Nuantele violet, turquoise, vernil si galben neon au creat o impresie vizuala placuta, pe materialele vaporoase.

Colectia ready-to-wear Dior, realizata sub indrumarea excentricului designer a prezentat de aceasta data creatii mult mai accesibile publicului. La finalul showului, John Galliano si-a facut aparitia in stilul caracteristic, teatral si victorios in postura unui comandant care-si conduce impresionanta corabie spre taramuri luxuriante de vis.




Un articol Cristina Craciun



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.