Setari Cookie-uri

Parfumerie de lux

Tara noastra reprezinta un teren atractiv si insuficient explorat pana la acest moment pe segmentul de lux, segment care a cunoscut cresteri semnificative in ultimii ani, 2007 detasandu-se clar drept cel mai prolific din acest punct de vedere.

Tara noastra reprezinta un teren atractiv si insuficient explorat pana la acest moment pe segmentul de lux, segment care a cunoscut cresteri semnificative in ultimii ani, 2007 detasandu-se clar drept cel mai prolific din acest punct de vedere.

Moda, accesoriile, bijuteriile, gastronomia, hotelaria de cinci stele si parfumeria de lux se grabesc sa se aseze ferm in ierarhia preferintelor si aspiratiilor romanilor. Si daca pana acum Romania nu s-a bucurat de un templu al parfumeriei selective, incepand cu luna octombrie, acest univers olfactiv va deveni mai usor de patruns si de inteles.

Si pentru ca majoritatea oraselor “puls” ale lumii gazduiesc deja asemenea comori, Bucurestiul se va putea mandri de luna viitoare, ca a dobandit un atuu care sa-i mentina emblema de oras up-and-coming!

Boutique-ul MADISON, ce se va afla pe una din cele mai chic stradute ale Bucurestiului, G-ral Berthelot, isi doreste sa devina destinatia acelora care nu vor sa se amalgameze cu multimile cand isi exprima personalitatea prin miros.

MADISON a aliniat o selectie de case de parfumuri care aduc la Bucuresti perfectiunea din lumea de haute parfumerie. Creed, Annick Goutal, Clive Christian, Miller Harris, Etat Libre d'Orange si Comme des Garcons vin in contrast absolut cu numele obisnuite care inunda industria de parfumerie mass market si isi rezerva astfel un loc aparte fiind rare si distribuite selectiv.

Annick Goutal Parfums

Printr-o poveste inceputa de Annick si continuata de fiica sa, Camille, Annick Goutal Parfums creeaza miresme dintre cele mai rare de peste un sfert de secol.

Ingredientele exotice, pasiunea pentru natura, talentul si metodele traditionale ale artei parfumeriei se imbina pentru a provoca emotii unice, emotii ce pot marca o viata.

Annick Goutal este un brand romantic, cladit un jurul a trei elemente:


  • femei (Annick este creatoarea, Camille Goutal este fiica sa care a preluat creatia parfumurilor dupa ce a murit Annick, si Isabelle Doyen, un parfumeur desavarsit care a lucrat cu Annick si care acum lucreaza si cu Camille, in procesul creativ al parfumeriei)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.