Setari Cookie-uri

Trash The Wedding Dress

Trash The Wedding Dress este un curent fotografic special pentru nunti care a luat nastere in 2001, fiind inventat in Las Vegas de celebrul fotograf John Michael Cooper.

Trash The Wedding Dress Trash The Wedding Dress este un curent fotografic special pentru nunti care a luat nastere in 2001, fiind inventat in Las Vegas de celebrul fotograf John Michael Cooper.

Acesta a renuntat la pozele clasice de nunta facute mirilor si familiilor acestora si a hotarat sa realizeze fotografii artistice in locuri speciale, ridicand clasicele fotografii de nunta la rang de arta desavarsita. Si nu rezisti sa nu indragesti acest curent si sa nu iti uiti capul psijinit in maini visand cu ochii deschisi la locuri in care sa poti poza si tu intr-o zi cu asemenea incarcatura emotionala...

Trash The Wedding Dress, dupa cum ii sugereaza si numele, reprezinta o gama de fotografii artistice realizate de miri in locuri cu peisaj impresionant, in functie de placerile lor si acest curent nu are deloc menirea de a proteja rochia de mireasa si costumul mirelui, ci din contra, de a acorda libertate deplina mirilor.

Citește și:

Sesiunea foto Trash The Dress se realizeaza a doua zi dupa nunta, cand va puteti “tavali” oriunde pentru a face pozele dupa bunul vostru plac. Asadar puteti alege un cam cu sau fara cale ferata, va puteti aventura in mare, puteti sta pe nisip sau pe stanci, va puteti bate cu namol sau puteti dansa in ploaie, puteti alege pentru poze un depozit de masini sau strazile pustii de la marginea orasului, un peisaj rustic cu capite de fan sau un loc retras din natura si asa mai departe. Lasati imaginati libera si gasiti un stil de poze si un loc unde doriti aceasta sesiune foto cu destul timp inaintea nuntii, astfel incat sa puteti comunica si fotografului gandurile voastre.

Trash The Wedding Dress Cautarea unui fotograf care sa poate pune in practica ideile voastre nu va fi usoara, acest curent necesitand talent si reala experienta a fotografului in domeniul in care profeseaza. Practic, aveti nevoie de un profesionist cu experienta lunga in aceasta arta.

Citește și:

Unele cupluri se tem cu privire la costumatia lor, findca isi doresc sa o vanda sau sa o inchirieze utlerior, mai ales ca vremurile nu sunt stralucite din punct de vedere financiar. In acest caz nu trebuie sa va faceti griji caci puteti duce rochia si costumul la curatare, eventual la o curatatorie ecologica. Ceea ce trebuie sa aveti grija este sa nu patati vestimentatia cu substante care nu mai ies, ca pete de motor sau de coloranti de exemplu ori de fructe.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.