Setari Cookie-uri

Marimea conteaza? Inelul de Logodna

Intotdeauna cand vorbim despre dragoste, ne referim si la cantitate. Cat de mult ma iubesti? Cat de mult iti doresti sa fiu langa tine? Tii la mine suficient ca sa faci lucrul acesta? Si lista intrebarilor poate continua.

inel de logodna Intotdeauna cand vorbim despre dragoste, ne referim si la cantitate. Cat de mult ma iubesti? Cat de mult iti doresti sa fiu langa tine? Tii la mine suficient ca sa faci lucrul acesta? Si lista intrebarilor poate continua.

Unul dintre cele mai frumoase momente intr-o relatie este acela in care El ne ofera inelul... Ideea ca un barbat iubeste atat de mult o femeie incat o doreste alaturi pentru restul vietii sale impresioneaza orice femeie.

Insa... unele femei resimt totodata si o mare dezamagire! De ce aceasta? Fiindca marimea inelului sau a pietrei nu este.... satisfacatoare.

inel de logodna Cat de mult conteaza marimea unelului de logodna?

Cand o femeie afla de la una din prietenele ei ca i s-a oferit inelul, este curioasa sa-l vada, iar daca acesta este unul destul de scump, va simti si ea la randul ei nevoia unui inel la fel de pretios. Aceasta pentru ca inelul oferit simbolizeaza dragostea partenerului, cat de mult tine el la ea, cat de mult si-o doreste, studiile statistice demonstrand ca o femeie se simte mai protejata si dorita daca inelul este mai scump si are dimensiuni mai mari.

Citește și:

Insa totodata daca te intereseaza cat de mare este inelul, atunci ai grija ca acest fapt sa nu ascunda ceva legat de increderea ta. Increderea ta in el, dar si in tine. Cu cat femeile doresc ca barbatul de langa ele sa isi arate calitatea dragostei prin marimea inelului, cu atat acele femei sunt mai nesigure atat de relatia lor, de sentimentele lor, cat si de imaginea pe care o lasa in societate. De multe ori inelul de logodna devine un obiect de lauda, asadar, barbati, aveti grija sa puneti de-o parte cateva salarii pentru a realiza gestul oferirii inelului.

Femeile vad in piatra acestuia succesul si puterea barbatului de langa ele, dar si INTERESUL pe care acesta il manifesta fata de ele. Asadar, intr-un fel sau altul, marimea sau... pretul conteaza!

Sfat pentru barbati

Daca planuiti sa o cereti in casatorie, dati o raita prin magazinele de bijuterii sub un pretext anume (de exemplu ii spuneti ca vreti sa-i daruiti o pereche de cercei) si aflati neaparat ce inel si-ar dori, in felul acesta veti putea fi convinsi ca ii veti oferi ceva pe gustul ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.