Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Scapa de grija a ceea ce vei incalta in acest sezon

Trecerea de la un sezon la altul ne creeaza mereu dificultati legate garderoba. Ce se mai poarta? Ce stil mi s-ar potrivi cel mai bine?

Trecerea de la un sezon la altul ne creeaza mereu dificultati legate garderoba. Ce se mai poarta? Ce stil mi s-ar potrivi cel mai bine? Ce sa port in diferite momente ale zilei sau in functie de eveniment? Toate aceste intrebari ne apar in minte in aceasta perioada si de multe ori ajungem sa le gasim raspunsurile abia la finalul verii cand deja se anunta un nou sezon.

Pentru a va ajuta , va spunem ca un bun punct de plecare ar fi alegerea incaltamintii, accesoriul indispensabil, care poate crea armonia perfecta intr-o tinuta sau o poate distruge, indiferent cat de bine s-ar asorta intre ele hainele.

Fa acest prim pas si vei vedea cat de usor iti va fi apoi alegerea hainelor si gasirea tinutei potrivite. Noi iti indicam site-ul www.papucei.ro, unde vei gasi cu siguranta cateva modele potrivite stilului tau. Designerul brandului a facut o treaba excelenta in acest sezon si iti marturisim ca nu am mai gasit in alta parte modele asemanatoare. Iata ce anume ne-a cucerit pe noi:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.