Setari Cookie-uri

Resort Cruise 2013: Christian Dior

O colectie feminina cu accente minimaliste prezentata de Christian Dior la Paris.

Casa Dior a prezentat o colectie clasica si feminina inspirata din stilul anilor ’50. Stilul spectaculos si opulenta specifica au fost inlocuite de aceasta data de simplitate si minimalism. Hainele din colectie s-au remarcat prin linii clare, bine definite care au subliniat silueta manechinelor.

Colectia Cruise 2013 a fost ultima realizata sub conducerea directorului de creatie Bill Gaytten. Acesta l-a inlocuit un timp pe John Galliano, designerul concediat de la Dior dupa scanadalul rasist in care a fost implicat inurma cu un an. Gaytten a facut parte din echipa casei Dior mai bine de 20 de ani, asadar s-a familiarizat cu stilul somptuos specific, dar a impartasit o viziune diferita prin colectia lansata in luna iunie la Paris.

Christian Dior Couture Au predominat rochiile elegante, cambrate foarte bine pe talie, topurile cu detalii peplum, printurile florale dar si accentele marinaresti. Paleta cromatica a fost restransa si s-a rezumat la nuante calde precum nude, lila sau galben. Intre culorile stinse au contrastat placut accentele de violet, rosu si albastru marin.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.