Setari Cookie-uri

Galerie foto: Dress to Dress, colectia Pret-a-Porter semnata de Stephan Pelger

Colectia "Dress-to-Dress" deschide sezonul evenimentelor de lux din Bucuresti.

“Dress to Dress”, prima colectie de rochii Pret-a-Porter primavara-vara 2013, semnata de Stephan Pelger a fost lansata la inceputul acestei saptamani in cadrul unui elegant VIP Garden Party care a avut loc la resedinta din Soseaua Kisselef a Ambasadorului Germaniei in Romania, Excelenta Sa Andreas von Mettenheim si in prezenta a peste 500 de invitati de top.

Inaugurata intr-o ambianta unica, in prezenta vedetelor locale precum Malvina Cervenschi, Crina Abrudan, Alina Sorescu, Roxana Iliescu, cuplul Anca Rusu si Stefan Lungu, Geanina Corundan, Cameila Sucu, Ileana Badiu, Tania Budi, Cristina Cioran, Anda Adam, DJ Wanda si Nicoleta si Iuliana Luciu, Doina Popoviciu, Cristina Stanciulescu, Cristina Rus, Dana Sota, Irina Florea, Raluca Lazarut, Maria Marinescu Collin, Venera Arapu, Wajiha Harris, Diana Lascarescu Sucu, Bianca Ionita, Larent Tourette, Madalina Dorobantu, Mirela Bucoviceanu, Ana Maria Morodan, Jacqueline Niculae, Adina Buzatu, Laura Lazar, Corina Barladeanu, noua colectie de aproximativ 35 de rochii, a surprins prin culori fine, pastelate si texturile fluide, sofisticate precum jerseul, matasea, dantela si paietele. Tehnica de realizare a noii colectii este o premiera pentru brandul Stephan Pelger intrucat imbina mai multe texturi, culori si forme pentru a reda un intreg unitar.

Citește și:

„Prezentarea colectiei «Dress-to-Dress» deschide sezonul evenimentelor de lux din Bucuresti si sunt onorat sa primesc sustinerea unuia dintre cele mai sonore branduri internationale precum ABSOLUT Vodka, care transforma prin creativitate si inspiratie, momente obisnuite in experiente de exceptie. Noua colectie se distinge printr-o versatilitate exclusiva si este dedicata femeii care isi doreste sa fie remarcabila si feminina pe tot parcursul zilei, fie ca este adepta unui stil trendy sau clasic”, a precizat designerul.

Partea de styling a fost realizata si de aceasta data de Ovidiu Buta, colaborarea sa cu Stephan Pelger bucurandu-se de un real success, dovada fiind cele trei colectii prezentate pana in prezent la Berlin Fashion Week, primite cu aplauze de public si de presa de profil.

Citește și:

Organizarea show-ului a fost posibil datorita suportului oferit de renumitul brand german BMW, restaurantul The Gang si lounge-ul L8 by Stephan Pelger - catering, Furla – genti, Raluca Luca - make-up, Oksana – coafura si Mihaela Glavan – pantofi.

Noua linie primavara-vara 2013 va fi disponibila atat la atelierul designerului cat si online.

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.