Setari Cookie-uri

Rochii din dantela: eleganta si senzualitate!

Rochia din dantela, fie ca e o rochie de zi, fie ca e o rochie de seara, ofera o eleganta aparte si poate fi adaptata fiecarui stil.

Daca vorbim de rochiile din dantela de zi, ele sunt cele care transpun cel mai bine stilul boem, mai ales purtate in combinatie cu o pereche de sandale cu impletituri si o poseta plic din material textil. Pentru o astfel de tinuta alege o coafura legeja, bucle lejere sau o impletitura.

Rochia de seara din dantela asigura tinutei tale eleganta, dar si senzualitate. Accentueaza-le cu o pereche de pantofi stiletto si o geanta cat de poate de mica in care sa porti doar rujul, cheile si telefonul. Daca rochia are spatele gol, coafeaza-ti parul intr-un mod prin care sa pui in evidenta acest detaliu al rochiei.

Rochie din dantela alba O rochie alba din dantela poate fi purtata aproape in orice situatie. In functie de eveniment, alege accesoriile care sa intregeasca tinuta si care sa ofere acel look complet. Pentru o iesire cu prietenii, alege o pereche de sandale cu talpa joasa, o bratara subtire si discreta. Poti purta rochita si la un cocktail, insa pentru un astfel de eveniment alege o pereche de pantofi colorati cu tocul inalt si un plic.

Citește și:

Rochia este disponibila pe 3Suisses.ro, la pretul de 281 lei.

Rochie din dantela colorata Chiar daca atunci cand ne gandim la rochii din dantela acestea sunt in nuante de alb sau negru, indrazneste si alege sa porti si o rochita din dantela colorata. Un model skater de rochie e ideal pentru o plimbare in parc sau chiar seara la terasa cu prietenii. Alege accesorii metalice, astfel incat sa nu iti aglomerez tinuta. Un plic din piele si o pereche de balerini e tot ce ai nevoie.

Rochia este disponibila pe FashionUp.ro, la pretul de 104.93 lei.

Rochie ivory din dantela Cu o rochie ivory din dantela vei obtine un look chic si vei fi aproape de stilul femeilor iconice din anii '60 si '70: Audrey Hepburn, Grace Kelly, Jackie Kennedy.

Accesorizeaza rochia cu o pereche de pantofi nude si cele mai pretioase bijuterii ale tale.

Rochia, semnata de Nicole Enea, este diponibila pe Zega.ro, la pretul de 669 lei.

Citește și:

Rochie neagra din dantela cu spatele gol Pentru o intalnire romantica, alege o rochie din dantela neagra cu spatele gol si o pereche de pantofi stiletto.

Alege o coafura lejera, cu parul aranjat intr-o parte. Il poti prinde cu o clama argintie, alegand astfel si singurul accesoriu al tinutei tale.

Rochia este disponibila pe Zega.ro, la pretul de 189 lei.

Rochie alb negru din dantela Daca te pregatesti pentru o petrecere, atunci o rochita alb-negru cu un top din dantela e alegerea sigura.

Lungimea rochitei iti va oferi lejeritate in miscare, dantela va asigura eleganta, iar decupajul rochiei in spate va atrage toate privirile asupra ta.

Rochia este disponibila pe StarShiners.ro, la pretul de 325 lei.

Rochie lunga din dantela Pentru un eveniment in care tinuta de seara este obligatorie, alege o rochie lunga din dantela cu spatele gol. Modelul sirena e cel mai intalnit si cel mai flatant. Alege o pereche de cercei lungi si aranjeaza-ti parul intr-un coc.

Citește și:

Rochia este disponibila pe StarShiners.ro, la pretul de 385 lei.

Tu ce stil preferi?

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.