Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Sense - Colour Festival

Care este esenta elegantei? Care este culoarea care se potriveste cu tenul tau?

In aceasta vara, SENSE iti propune o armonie inefabila, subtila si extrem de feminina care pune in evidenta personalitatea. O armonie de coral, beige, ivoire si piersica japoneza reflecta eleganta interioara, iar tricotul, bumbacul, matasea, dantela fina si inul, lejer ca fulgul, sunt ideale pentru vara torida.

VEZI GALERIA FOTO

Andreea Tincu a conceput pentru tine mai multe colectii care te tin in pas cu moda fara a sacrifica eleganta si caracterul individual, acea „eternitate” a femeii, scaldata in emotie si tandrete.

Combinatia Beige-Alb este garantia perfecta a elegantei naturale intr-o sofisticata asociere a carei subtilitate se citeste in detaliul fiecarui nou produs SENSE. Aceasta combinatie, punctata de piersica japoneza, semneaza eleganta noului sezon. Se potriveste deopotriva blondelor si femeilor cu par saten carora le subliniaza naturaletea cotidiana. Brunetelor le sporeste senzualitatea cand este asociat cu rujul pe masura.

O atentie deosebita merita tricoturile SENSE, ajurate si fine ca o dantela, o noutate de sezon, sau degradeul amurg. Luxul sta in detalii, dar mai ales in atingerea produsului. Fiecare femeie cu gust stie ca eleganta inseamna emotie, tandrete, tesaturi exceptionale si nu vulgaritatea excesului epatant.

La SENSE se poarta formele care flateaza silueta, formele care, asemenea petalelor, ascund „corola de minuni” a fiecarei femei si ii scot in evidenta rafinata prezenta. Nu este oare MODA, modul prin care ne dezvaluim eleganta interioara?

La SENSE gasesti in acest sezon lungimi ideale pentru o aparitie perfecta, culori inspirate din Natura si tesaturi cu detalii pretioase, fine ca atingerea florilor.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie care te pune in lumina!


Kudika
12 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.