Setari Cookie-uri

Fii SMART & CHIC! Investeste in articole care nu se demodeaza niciodata

Unele piese vestimentare sau accesorii rezista cu brio testului timpului!

Unele piese vestimentare sau accesorii rezista cu brio testului timpului pentru ca sunt elemente simple, care pot fi reinterpretate cu usurinta si purtate oricand, indiferent de tendinte. Sunt acele elemente de care ei nevoie astazi la o iesire in oras si de care vei avea nevoie si peste 10 ani pentru a crea un look coeziv si sofisticat.

Daca abuzul ar avea o conotatie pozitiva, atunci de urmatoarele lucruri de mai jos puteti abuza in voie, oricand o permite clima:

O bereta uni – simplitate si sofisticare

Ai un zambet alb si un par care debordeaza de vitalitate si stralucire? Pentru asa o combinatie de calitati, e nevoie de o bereta uni care sa atraga atentia catre trasaturile tale unice. Cand constientizam ca purtam ceva ce nu toata lumea reuseste sa poarte cu stil si naturalete, ochii ne licaresc ceva mai tare iar cei din jur remarca schimbarea. Iar o bereta purtata de o femeie devine ceva atat de feminin incat uitam cu desavarsire de descendenta ei masculina.

Citește și:

Foto: @thesartorialist/Instagram

Direct din povesti, in garderoba ta – o capa cu pattern modern

Povestile cu scufite rosii si printi ne-au plantat ideea ca exista ceva misterios si magic legat de purtarea capelor. Conform unui articol din vogue.com despre istoria capelor, Paul Poiret a fost unul dintre primii croitori responsabili de transformarea capei intr-un obiect vestimentar versatil si nemuritor. Cand porti o capa moderna, te simti si arati ca o frantuzoaiaca chic cu valente de printesa urbana iar asta presupune, desigur, si ca nu e cazul sa-ti investesti toate economiile. Daca esti o impatimita a investitiilor inteligente, cu siguranta vei fi surprinsa sa dai peste capa aceasta cu pattern minimalist:

Palton de dama Megz de pe shopamor.ro, 92,37 LEI

Un ceas metalic, purtat intr-un mod creativ

Accesoriile pentru incheieturile mainilor nu au sanse sa iasa in evidenta in sezonul rece. Iar cand tocmai ti-ai achizitionat un ceas metalic care ti-e drag, nu prea iti vine sa-l lasi sa se ascunda sub o maneca. Poarta-l peste maneca puloverului: e o solutie functionala si, totodata, originala si estetica. Mai mult decat atat, cand spui metalic, spui si trendul toamnei 2015, asa cum aflam si de pe furinsider.com, deci efectul de clasic si, totusi, la moda, e garantat.

Citește și:

Foto: @thesartorialist/Instagram

Ochelarii de soare dau o noua dimensiune oricarei tinute

Cand se termina vara uitam cu desavarsire de ochelarii de soare. Soarele este mai bland, motiv pentru care il vanam din ce in ce mai mult, suntem ca niste reptile care ii cautam razele pentru a ne activa vitamina D in organism. De aceea, uitam de functionalitatea ochelarilor. Nu doar la condus dar si in simplele plimbari pe bulevard, ochelarii protejeaza ochii si intarzie aparitia ridurilor formate prin incruntare. Nu mai are sens sa spunem ca orice tinuta banala poate fi ridicata la rangul de outfit atunci cand poti ochelari de soare in sezonul rece.

Foto: @thesartorialist/Instagram

Foto interior si prima pagina: dollarphotoclub.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.