Setari Cookie-uri

Stil parizian: Fusta cu pliuri

Fusta cu pliuri este, fara indoiala, nemuritoare! In anul 1950, Elizabeth Taylor punea accent pe feminintatea ei cu o fusta midi plisata, exemplu urmat de Grace Kelly (1955), Ali McGraw (1970) si Lauren Hutton in 1974. Insa acestea sunt doar cateva dintre divele de altadata care au dat tonul in moda.

De atunci si pana acum, marii creatori de moda au introdus in colectiile lor celebra fusta cu pliuri, care ne duce cu gandul la stilul parizian, la femei inocente si rafinate in acelasi timp, dar si la irezistibilele majorete si celebrele jucatoare de tenis. Daca esti in cautarea unei astfel de fuste, te invitam sa arunci o privire peste recomandarile noastre!

Zile insorite

Pentru o zi insorita alege sa inveselesti curiosii cu o combinatie inocenta intre versiunea mini si un pulover in nuante pale. O pereche de pantofi casual colorati iti garanteaza succesul tinutei!

Sursa Foto: dc_s_picks/Instagram

Recomandarea noastra: fusta alba cu pliuri (59.90 Lei), pulover simplu (89.90 Lei), pantofi casual (59 Lei).

In bataia vantului

Intampina zilele innorate si ploioase cu o fusta plisata midi in culori vii! O pata de culoare infrumuseteaza orasul gri, asa ca asorteaz-o cu un pulover cu imprimeu si un palton de blugi.

Citește și:

Sursa Foto: Quistyle/Instagram

Recomandarea noastra: fusta plisata rosie (37.90 Lei), bluza cu imprimeu (44.90 Lei), palton de blugi (319.90 Lei).

Eleganta in pliuri

Daca nu vrei sa iti lasi, din diferite motive, picioarele la vedere, fusta lunga cu pliuri nu o sa te dezamageasca vreodata. Pune-o in evidenta cu o bluza cu guler si o geanta visina putreda pentru un iz elegant.

Sursa Foto: leatherlacelipstick/Instagram

Recomandarea noastra: fusta lunga in pliuri (74.90 Lei), bluza neagra (59.90 Lei), geanta (150 Lei).

Sursa Foto Frontpage: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.