Setari Cookie-uri

Cine nu are garderoba noua, sa o castige!

Sunt sigura ca sunteti familiare cu sentimentul pe care il incercam atunci cand ne rostim in gand, "De a-si castiga la Loto... !" (fara sa jucam, evident). Cam acelasi lucru se intampla si cu concursurile. Sunt atrasa de ideea de a lua parte la astfel de initiative, dar m-am impiedicat mereu de "drobul cu sare".

Asta pana acum 5 sau 6 ani, nici nu mai stiu, am pierdut sirul anilor si al concursurilor la care am aplicat si la care, surpriza, am si castigat.

A fost odata ca niciodata, un inceput, o perioada in care shopping-ul online avea iz de SF si doar cateva blogarite curajoase au inceput sa isi scoata hainele la inaintare si vanzare, pe blogurile personale.

Asa a inceput si aventura mea in universul fashion-ului, a sedintelor foto, a shopping-ului online si a concursurilor.

Dupa aproximativ un an de cumparat si vandut online, in cautarile mele de chilipiruri si de inspiratie am dat peste pagina unei blogarite din New York care organiza un concurs a carui miza era o vacanta cu grupul de prieteni, in insoritul Corfu! Tot ce trebuia sa fac era sa trimit cateva poze dintr-o sedinta foto (aveam deja experienta in domeniu) organizata de mine, care sa exprime "Esenta Toamnei".

Citește și:

"Wow! Vreau sa particip", a fost prima reactie, dar apoi timp de cateva zile m-am invartit in jurul intrebarii "Care sunt sansele?". Din fericire, dorinta de a lua parte la ceva nou a invins si am aplicat.

Nu o sa detaliez intreg procesul, voi spune doar ca la final m-am ales cu biletul de plecare si cu bucuria ca am trecut peste intrebarile de genul: "De ce eu? Se poate? Care sunt sansele?".

Au urmat si alte concursuri, unele castigate, altele nu, dar important e ca am intrat in hora.


Am inceput sa va povestesc experienta mea si am uitat firul povestii. Despre ce voiam sa va vorbesc?

A, da, stiu! Despre Concursul organizat de Kudika Shopping!

Am auzit ceva despre o Garderoba Noua?! Esti pregatita pentru experienta asta? Eu sunt, mai mult ca sigur.

Dupa ce am vazut colectiile noului sezon, paleta de culori, materialele, rochiile vaporoase si accesoriile care te imbie cu un design ingenios, m-as inscrie in cursa pentru garderoba mult visata, cat ai bate din palme!

Citește și:

Rochie roz (99 lei), Pantofi galbeni (69 lei), Sandale nude (317 lei), Geanta (67.90 lei), Cercei (34,99 lei), Bratara (22.49 lei), Sandale negre (99.90 lei), Rochie asimetrica (204 lei)

Kudika Shopping isi rasplateste cititoarele cu mai multe premii:

Premiul cel mare consta in 1000 de lei si mai exista doua premii in valoare de 500 de lei si trei in valoare de 300 de lei. Nu trebuie decat sa te inscri cu adresa ta de email, sa dai like paginii de Facebook Kudika Shopping! Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti!

Nu pot decat sa va urez bafta, pentru ca de data asta trebuie sa stau pe margine!

Sursa foto homepage: unsplash (Tatiana Nino)

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.