Setari Cookie-uri

Stil de vedeta: Victoria Beckham

Daca as putea sa imprumut o zi din viata unei celebritati, as alege-o pe cea a Victoriei Beckham. Ma si inchipui casatorita cu carismaticul David Beckham, mama a patru copii superbi, fugind dintr-o tara in alta pentru a participa la evenimente caritabile, dar si la cele mai elegante petreceri, intalnindu-ma cu personalitati care au influentat o lume intreaga si primind complimente pentru outfiturile pe care le-as purta.

Rochia neagra

Victoria Beckham stie ca a fi femeie inseamna sa porti rochii. Nu i-am vazut dressing-ul, insa judecand dupa aparitiile sale, cel mai probabil acesta este plin de rochii care o fac sa se simta o femeie seducatoare. Negrul, griul, albul si rosul sunt nuantele cel mai adesea intalnite in outfit-urile vedetei.

Rochie midi: 14.79 euro

Fusta midi

Daca nu este rochie, este fusta midi. Odata cu inaintarea in varsta si maturizarea, sotia lui David Beckham a renuntat la fustele mini si sclipicioase, optand acum pentru cele midi. O alegere cum nu se putea mai buna pentru o doamna eleganta.

Fusta midi neagra: 42.25 euro

Camasa alba

Camasa alba este articolul nelipsit din viata unei femei. Nu lipseste nici din viata Victoriei, care adora sa o combine cu o pereche de pantaloni drepti. Aceasta alegere te va face sa te simti intotdeauna o femeie serioasa si de cariera.

Citește și:

Camasa alba: 109.90 lei

Pantalonii drepti

Da, Victoria Beckham este o fana declarata a pantalonilor negri. Fie ei de stofa, din piele sau de blugi, pe aceasta o vom vedea de cele mai multe ori in perechi negre, evazate sau drepte.

Pantaloni drepti: 49.92 euro

Pantofii stiletto

Cine a urmarit-o pe Victoria Beckham, stie ca aceasta a fost "dependenta" de pantofii stiletto. Pana la inceputul acestui an, cand, ajunsa la 41 de ani, a fost surprinsa purtand pantofi cu talpa joasa.

Pantofi stiletto: 79 lei

Rochia rosie

Rosul este responsabil cu inducerea starii de bine si a caldurii si este asociat cu personalitatile curajoase si comunicative, dar si cu pasiunea. O porti atunci cand vrei sa fii irezistibila si sa cuceresti.

Rochie de seara: 124.90 lei


Acestea fiind spuse, acum pot sa pun capul pe perna linistita, pentru ca Victoria Beckham m-a "ajutat" sa imi dau seama care este stilul vestimentar pe care vreau sa il adopt in viitorul apropiat.

Citește și:

Un stil curat, simplu, elegant, feminin, care pune in valoare femeia independenta si puternica. Multumim, Victoria Beckham!

Sursa Foto: instagram.com/victoriabeckham

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.