Setari Cookie-uri

Modele de portofele pentru toate buzunarele

Am gasit o multime de portofele dragalase cu compartimente pentru carduri si mult spatiu pentru bancnote si monede.

Ca si gentile si ghiozdanele, ca si bibliotecile si cutiile, imi plac portofelele pentru ca dispun de o multime de compartimente ce pot cuprinde-un univers.

Poate sunt eu nebuna si copilaroasa uneori, insa imi plac lucrurile personale alaturi de care petreci luni, chiar ani intregi, de care ai nevoie in fiecare zi si care iti pastreaza toate secretele... si bunurile materiale.

Portofele dama

Portofel Gionni: 64,99 lei, Portofel Bench: 119,99 lei,

Portofel Pieces: 129,99 lei, Portofel LYDC: 104,99 lei

Piele naturala si piele ecologica

Nu pot sa spun ca am preferinte in ceea ce priveste portofelele. Imi plac toate, de toate culorile si toate dimensiunile, simple sau cu model.

Pana imi voi gasi un portofel din catifea (noua mea obsesie), pe primul loc in topul preferintelor raman cele din piele naturala. Ah, parca le si simt mirosul!

Portofele din piele

Portofel Vip Collection: 199,90 lei, Portofel Guess: 239,90 lei

Citește și:

Portofel Desigual: 219,90 lei, Portofel Mango: 79,90 lei


Portofelul ideal

Totusi, atunci cand ne decidem sa cumparam un portofel (fie pentru noi, fie pentru a-l face cadou unei persoane dragi), ne uitam sa fie incapator.

Adica sa aiba multe compartimente: unul cu fermoar pentru monede, unul pentru bancnote si cateva pentru carduri. Daca mai are si o portiune transparenta care ne permite sa pastram o fotografie mica, este perfect.

Portofele dama

Portofel cu fermoare: 59,99 lei, Portofel comparimentat: 59,99 lei

Portofelele sunt un motiv in plus pentru care prefer sa imi fac cumparaturile online. In magazinele in care intru mi se pare ca gasesc cam aceleasi modele peste tot, in schimb, magazinele online au o multime de modele care imi incanta privirea.


Sursa Fotot Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.