Setari Cookie-uri

Interviu cu Alexandru Ciucu: Este foarte greu sa ai o cariera de succes fara sa ai si o viata personala echilibrata

Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, atelierul de costume al lui Alexandru Ciucu se bucura de o clientela exclusivista. L-am invitat sa ne povesteasca mai multe despre creatiile lui, dar si despre stilul sau de viata.

Alexandru Ciucu Omul din spatele brandului "Tata & fiul", Alexandru Ciucu are un portofoliu de costume de lux care il recomanda drept un excelent cunoscator al stilului masculin. Furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, atelierul de costume al lui Alexandru Ciucu se bucura de o clientela exclusivista. L-am invitat sa ne povesteasca mai multe despre creatiile lui, dar si despre stilul sau de viata.

1. Meseria de designer vestimentar, a fost pasiune sau intamplare?

Aceasta frumoasa ocupatie este o pasiune ce deriva din meseria de croitor care este o traditie de familie veche de peste 70 de ani.

2. Cum a luat nastere brandul “Tata & fiul”?

Brandul "Tata & fiul" s-a nascut in 1999 ca urmare a unei lungi si bogate experiente in domeniul costumelor barbatesti a intregii mele familii. Am decis sa il numim asa din doua ratiuni foarte clare: produsele acestor magazine sunt dedicate partii masculine a paletei de consumatori, si a doua faptul ca in aceasta afacere sunt implicate doua persoane care chiar sunt tata si fiu. Este un brand de piata care ofera costume si accesorii vestimentare strict masculine ready made, la un pret decent si accesibil oferind in schimb o calitate demna de piete consacrate ca Italia, Franta sau Anglia.

3. Cat timp petreci zilnic la atelier?

Imi petrec in atelier aproape toata ziua, mai putin momentele in care am intalniri sau probe la clienti importanti pentru care ma deplasez la sediul sau la resedinta acestora.

4. Vorbeste-ne putin despre colaborarea cu Casa Regala. Cum a inceput totul?

Calitatea de furnizor oficial al Casei Regale este cea mai inalta distinctie pe care am primit-o pana acum in cariera si sunt profund onorat. Acest titlu mi-a fost acordat dupa o lunga perioada de monitorizare si apoi dupa o perioada de un an de proba. Am avut astfel privilegiul sa concep si sa execut in atelier toate tinutele pe care ASR Principele Radu al Romaniei le-a purtat atat la nunta Printului William de la Londra, cat si la nunta Printului Albert de Monaco.

Intalnirea cu Casa Regala a fost simpla, venita pe neasteptate asa cum se intampla lucrurile mari in viata si daca ar fi sa caracterizez intr-un singur cuvant sentimentul pe care il emana relatia pe care o am cu membri Casei Regale, acela ar fi Normalitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.