Setari Cookie-uri

Video: Prada primavara-vara 2012

Colectia Prada dedicata sezonului primava-vara 2012 readuce in prim plan moda ispirata din anii '50. Miuccia Prada reinvie stilul retro prin culorile pastelate si imprimeurile creative.

Colectia Prada dedicata sezonului primava-vara 2012 readuce in prim plan moda ispirata din anii ’50. Miuccia Prada reinvie stilul retro prin culorile pastelate si imprimeurile creative.

Fustele cu talie inalta, jachetele cu umeri supradimensionati si costumele dintr-o singura piesa au fost vedetele prezentarii. Colectia a inclus atat tinute complete, cat si piese care pot fi combinate usor: topuri, bustiere, jachete, rochii plisate si fuste. Printurile florale au predominat in linia vestimentara propusa pentru sezonul cald. Cromatica dominata de culori pastel a primit si cateva accente puternice de rosu.

In privinta materialelor, designerul a realizat un mix creativ din texturi diferite. Voalurile transparente si materialele lucioase fluide au fost combinate cu pielea, un material agresiv, dar totodata seducator.

Colectiile Miucciei Prada sunt de fiecare data surprinzatoare. De aceasta data accesoriile au fost in centrul atentiei, mai exact pantofii care au avut ca sursa de inspiratie masinile americane puternice din anii ’50. Gratie designului inovator cu siguranta acestia vor ajunge vedetele sezonului de vara in materie de incaltari. Pantofii au surprins prin elementele specifice masinilor: tocurile au fost ornamentate cu flacari sau stopuri conice alungite.

Cat despre forme si modele, Prada propune pantofi clasici, cu toc subtire si varful alungit, cat si pantofi decupati sau platforme.

Bijuteriile si gentile au completat perfect imaginea femeii nonconformiste portretizata de casa de moda italiana. Posetele confectionate din piele au primit de asemenea cate un detaliu indraznet inspirat din industria automobilistica.

Cristina Craciun

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.