Setari Cookie-uri

Ce rochii poarta printesele lumii?

Kate Middleton, printese, regine si prime doamne aleg rochiile Parte peste parte!

Incepatori sau consacrati, toti designerii aspira sa fie “alesi” de reprezentantele caselor regale pentru a pasi alaturi de ele pe covorul rosu si de a straluci in lumina blitz-urilor aparatelor foto, dar nu oricine are privilegiul de a fi “incoronat”. Foarte atente si pretentioase in legatura cu alegerile lor vestimentare, printesele, reginele, ducesele si primele doamne ale lumii sunt considerate etaloane de eleganta. Statutul lor le impune sa fie atente la orice aparitie in public, care va fi ulterior indelung comentata de reprezentantii presei internationale.

Ea insasi casatorita in tinerete cu un print, Diane Von Furstenberg se bucura de privilegiul de a se numara printre designerii favoriti ai altetelor regale! Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, Printesa Mary a Danemarcei, Printesele de York, Eugenie si Sarah, regina Mathilde a Belgiei, Printesa Madeleine a Suediei si chiar, Michelle Obama, Prima Doamna a Americii poarta cu un aer regal rochii “parte peste parte” de la DVF.

Citește și:

Absolventa de economie la Universitatea din Geneva, Diane Simone Michelle Halfin l-a cunoscut pe Printul Egon de Furstenberg pe bancile facultatii, pe vremea cand avea numai 18 ani. Acesta era fiul unui print german si al mostenitoarei imperiului Fiat, membra a nobilimii italiene. Casatoria nu a fost de durata, intrucat familia printului nu agrea faptul ca Diane era fiica unui basarabean si a unei grecoiace (supravietuitoare a lagarului din Auschwitz), ambii cu radacini evreiesti.

Devenita faimoasa in SUA, la numai 26 ani, atunci cand a creat celebra rochie “parte peste parte” si comparata cu Coco Chanel din punct de vedere al inovatiei adusa modei, Diane von Furstenberg a devenit rapid cunoscuta in randul celebritatilor internationale. Totusi, cel mai mare compliment i-a fost adus, cand Michelle Obama, prima doamna a Statelor Unite ale Americii a ales o rochie DVF cu imprimeu geometric la prima poza oficiala realizata impreuna cu familia in fata Casei Albe.

Citește și:

Un alt moment de glorie al casei de moda DVF a fost, atunci cand Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a ales o rochie cu imprimeu “batik” in turneul pe care l-a facut alaturi de Printul William in Australia si Noua Zeelanda. Toata lumea a comentat aparitia printesei, iar rochia s-a vandut “ca painea calda”. Nu mai este un secret pentru nimeni ca printesa este un mare fan al rochiilor DVF care sunt disponibile in Romania in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

Simte-te feminina, poarta o rochie” este sloganul ipus de Diane von Furstenberg care spune ca acest item vestimentar, devenit iconic, este usor de purtat, complimenteaza orice silueta si se potriveste femeilor de la 20 la 50 de ani. Print-urile variate inspirate din arta, paleta de culori vii, croielile ultra-feminine, fac din rochiile DVF piese vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.