Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Gina Cas colectia STAR

Colectia STAR semnata de Gina Cas este inedita in Romania, mai intai pentru ca este o colectie dedicata exclusiv artistilor, aflati tot timpul in cautare de noi expresii vestimentare care sa le contureze mai bine stilul si sa fie utile unui concept creativ dintr-un spectacol, videoclip sau aparitie publica.

Cum a aparut aceasta colectie ne povesteste designerul vestimentar Gina Cas : „Ca produs, am plecat de la faptul că aceasta colectie trebuie sa propuna tinute de spectacol, gandite special pentru aceste momente, in care toate privirile sunt atintite asupra artistului si care sa ofere nu doar o linie noua, ci si o gandire unitara, pentru a fi originala si profesionala în acelasi timp“.

Lansarea colectiei STAR este un moment de maturizare ca designer, colectia fiind prezentata in lucrarea de disertatie din cadrul Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti. Proiectul Ginei Cas este mai mult decat un proiect de studiu, fiind gandit mai ales ca un produs pentru un segment clar de public: vedete, staruri, cei care sunt in lumina reflectoarelor si care vor o tinuta de scena care sa-i reprezinte si sa-i individualizeze.

Ineditul Colectiei STAR, cu cele 12 tinute pentru artisti, vine si din conceptul creativ propus de Gina Cas: geometria, dispunerea asimetrica, distorsionarea formelor si alaturarea lor in compozitii noi, transpuse in creatii vestimentare. Mergand pe combinatia negru-argintiu si alegand materiale care flateaza liniile si taieturile, colectia STAR propune creatii vestimentare prin interpretarea deconstructivista a formelor volumetrice si dispunerea dinamica a acestora.

Nascuta in 1991, Gina Cas este masterand al Facultatii de Arte Decorative si Design, Sectia Moda, cu specializarea: Strategii de moda si costum. A semnat prezentarile individuale: FunKshion Shape by Gina Cas in club Finnish, colectia „ARRRMY“ by Gina Cas in Showroom Gina Cas si flashmob-ul „Black“ by Gina Cas in Centrul Vechi, Bucuresti .

Mai multe detalii despre colectie gasiti aici.


Kudika
1 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.