Setari Cookie-uri

Advertorial (P) X2- O noua viziune

Gina Cas si Daniel Dobre (dansator, coregraf si designer de accesorii) sunt in faza de finalizare a colectiei vestimentare la care lucreaza de 2 luni si jumatate.

Aceasta se caracterizeaza prin utilizarea unor elemente contrastante, atat din punct de vedere al materialelor textile alese, cat si din punct de vedere cromatic, adresandu-se celor nonconformisti si iubitori de frumos.

“X2 semnifica de doua ori talent, de doua ori efort sustinut, de doua ori inspiratie, doi designeri ce inglobeaza doua concepte diferite intr-unul singur”, a declarat Gina Cas.

Pentru a realiza un preview al noului concept, cei doi artisti au lucrat impreuna cu fotograful Andreea Retinschi la cel mai recent pictorial. Acesta este reprezentativ pentru ceea ce va urma a fi prezentat, insa colectia propriu-zisa va fi diferita, la fel si elementele creatoare care o compun.

„Prin aceste fotografii am vrut sa exprimam latura noastra artistica si faptul ca ne identificam cu ceea ce am creat. Colectia traieste prin noi, avand in vedere ca ne reprezinta in totalitate, iar ceea ce SUNTEM defineste stilul si propunerile noastre vestimentare. Noi ne identificam cu cei carora le adresam aceasta colectie, fiind curajosi si dornici de a experimenta cu aspectul nostru exterior. De aici si ideea de pictorial in care am fost, alaturi de Daniel Dobre, personajele principale, designeri si modele pentru propriile creatii”, a explicat tanarul designer.

Gina Cas (23) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy” si „STAR”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk” si „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.