Setari Cookie-uri

Afla de ce si-a riscat Mihai Albu viata!

Workaholic si angrenat in noul sau proiect - magazinul virtual - Mihai Albu si-a pus viata in pericol, amanand investigatiile medicale. Insa, in ciuda bolii si a interventiei chirurgicale recent suferite, Mihai si-a lansat, zilele trecute, boutique-ul online www.mihaialbu.ro.

Advertorial

“Mi-am riscat viata ambitionandu-ma sa imi lansez magazinul online, muncind nepermis de mult si neglijandu-mi sanatatea”, recunoaste renumitul designer.

Mihaialbu.ro este un proiect de suflet, pe care l-am planuit de mult si in care am investit mult timp si multa energie. Dintotdeauna am fost perfectionist. Asa ca, atent la toate detaliile (creatiile noi, selectarea celor mai relevante poze, inlesnirea navigarii in site pentru clientele mele) am ignorat, cateva zile, simptomele - semnalele de alarma prin care corpul imi dadea de inteles ca ceva e in neregula si ca ar trebui sa consult un medic. Prin urmare, am ajuns, intr-o stare foarte grava, direct la Spitalul de Urgente Floreasca, unde mi s-au facut imediat investigatii amanuntite. Am fost diagnosticat cu peritonita si bagat de urgenta in operatie. Medicii mi-au spus ulterior ca, practic, daca mai asteptam cateva ore, era deja prea tarziu.”

Recuperare prin munca.

Designerul depaseste acum cu bine perioada de convalescenta si, ca de obicei, se ocupa de creatiile spectaculoase pentru clientele sale, de la care a primit deja primele comenzi online.

"Am tinut ascuns atat cat am putut, caci nu mi s-a parut ca ar putea interesa pe cineva o chestiune strict medicala. Insa se pare ca s-a aflat destul de repede. A fost grav, chiar foarte grav, mai am de tras cateva zile, dar deja ma simt mai bine si ma pot ocupa personal, din nou, de clientele mele si de noul magazin www.mihaialbu.ro", mentioneaza Mihai Albu.


Mihai Albu’s shoegasm - acum si online!

Alege-ti si tu preferatii dintre cei mai noi pantofi – fie ei de strada, de ocazie, din linia de creatii arhitecturale Shoegasm High-End ori din gama pentru mirese M.A. Bridal. Dar si gentile si accesoriile superbe purtand semnatura designerului, toate disponibile acum si online, pe www.mihaialbu.ro.

Semnele distinctive care fac furori, sezonul acesta, pe www.mihaialbu.ro?
Spectaculozitatea creatiilor, prin forme, culori tari sau texturi metalice, asa cum Mihai Albu ne-a obisnuit deja, ca si bijuteriile originale atasate pantofilor ori posetelor, de genul funditelor reinventate, formate din unul sau doi fluturasi.

Fii cu ochii pe Lucky Hit!

Lucky Hit este oferta wow a fiecarei saptamani: un produs creatie Mihai Albu pe care il poti achizitiona, timp de cateva zile, numai de pe www.mihaialbu.ro, cu un pret absolut special.
Urmareste toate noutatile si pe pagina oficiala facebook.com/pages/Atelier-Mihai-Albu.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.