Setari Cookie-uri

O noua colectie - un nou stil

Cea mai noua colectie semnata GINA CAS este acum online pe site-ul oficial www.ginacas.com

Advertorial

Asa cum ne-a obisnuit, tanarul designer vestimentar este intr-o continua cautare si transformare a stilului sau de creatie, cea mai noua colectie ilustrand un stil complet diferit fata de cel abordat anterior, continuand seria de colectii vestimentare Ready-to-Wear.

Gina Cas propune de aceasta data o colectie cu un stil chic-feminin, dat de materialele soft si culorile vii, dar care exprima in acelasi timp forta, prin caracterul ferm al volanelor volumetrice, dispuse asimetric pe un croi simplu, clasic, de fuste, top-uri si rochii. Tinutele create de designer pot fi purtate atat ziua, pe strada, la birou, dar si la evenimente organizate seara, intr-un cadru mai special, elegant, cat timp sunt accesorizate corespunzator.

“Am vrut sa vin in intampinarea doamnelor si domnisoarelor care vor sa abordeze un stil lejer si feminin in acelasi timp, care vor sa fie originale atat pe timp de zi, cat si seara, la evenimente speciale sau cocktail-uri de socializare. In functie de cat de curajoase sunt acestea, tinutele pot fi purtate chiar si la birou, avand ca baza articole vestimentare clasice, precum rochia si fusta, peste care am aplicat volanele care dau o tenta romantica acestei colectii. Am hotarat sa abordez un alt stil creativ, intrucat sunt intr-o perioada de transformare personala care se reflecta in creatiile mele. Vreau sa fac trecerea de la stilul dur, masculin, dark, aproape gotic pe care l-am imbratisat la inceput…spre o creatie mai optimista, colorata, eclectica, pastrand liniile geometric-minimaliste care mi-au facut creatiile mai usor de recunoscut, dar intr-o cu totul alta abordare. Aceasta schimbare de atitudine survine din acceptarea de sine si a rolului pe care il am in aceasta viata, fara a ma impotrivi realitatii curente. Desi anul acesta am creat doar haine pentru dame, la sfarsitul anului am o supriza si pentru partea masculina a publicului meu, pregatind o colectie adresata exclusiv lor”, a afirmat designerul.

GINA CAS (24) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy”, „STAR”, “X2” si “LUDIC”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk”, „Black” by Gina Cas din Centrul Vechi, Bucuresti, dar si “Herastrau-Best Of GINA CAS”, in 2015.


Kudika
14 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.