Setari Cookie-uri

11 piese vestimentare must-have in 2011

Optiunile pentru sezonul cald in materie de vestimentatie sunt foarte variate. Se pune accentul pe imaginea femeii, romatismul fiind pe val in aceasta primavara.

Optiunile pentru sezonul cald in materie de vestimentatie sunt foarte variate. Se pune accentul pe imaginea femeii, romatismul fiind pe val in aceasta primavara. Sa descoperim asadar, care sunt piesele vestimentare must have in 2011:

1.Salopeta

Salopeta revine in moda si in 2011 se numara printre piesele vestimentare cheie ale sezonului. Sunt la moda atat modelele casual, cat si salopetele fluide, elegante care pot inlocui cu success o rochie de seara. Pe podium au fost prezentate modele cu pantaloni scurti, cu o croiala care ascunde anumite defecte ale siluetei, salopete lungi cu pliseuri sau cu decolteuri sexy; click aici si aici pentru galerie foto.

Propunere: Salopeta neagra de la TNT, pret 139.99 lei.

2. Rochii din macrame

Reintoarcerea la origini, naturalul sunt trenduri care se impun in moda de cateva sezoane. Daca in sezonul rece sunt la mare cautare piesele vestimentare tricotate, pentru primavara lui 2011 rochiiile crosetate din macrame se anunta a fi unul dintre cele mai interesante trenduri. Emilio Pucci, Julien MacDonald, Dolce & Gabbana si Ralph Lauren se numara printre casele de moda care au prezentat pe catwalk nu doar rochii, ci si costume de baie crostetate, foarte sexy; galerie foto aici.

3. Tinutele nude

Rochiile de culoarea pielii, extrem de sexy si sofisticate sunt la moda si in sezonul cald. Designeri precum Marc Jacobs, Dona Karan, Alberta Ferretti si Valentino au facut furori pe podium cu tinutele all nude in nuante de roz pal, piersica sau bej; pentru imagini, click aici.

4. Rochiile maxi

Rochiile lungi pana in pamant monocrome sau imprimate, se regasesc si de aceasta data pe lista hainelor must-have primavara. Acestea confera o nota de prospetime, eleganta si feminitate. Avantajeaza orice tip de silueta si au fost reinventate constant de designeri. Confectioate din materiale fine precum satinul sau matasea, acestea pot substitui in prezent si o rochie de seara pretentioasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.