Setari Cookie-uri

(P) Pune-ti pofta-n click!

Ai lumea ideala la indemana: pantofi, ghete, cizme, posete, curele, portofele si multe altele cat sa stai zile intregi sa le rasfoiesti pe toate.

Comunicat de presa

Stiu ca noi, fetele, ne putem bucura usor de multe lucruri pe care barbatii nu le-au inteles si nu le vor intelege niciodata. Uita-te la iubitul tau cand iI tarasti dupa tine in mall la cumparaturi, cand prefera sa te astepte la o cafea in timp ce tu iti satisfaci "desfraul" in ale shoppingului sau, si mai rau, ramane sa te astepte in fata magazinului aratand nu mai bine decat un peste pe uscat. Cand stai si faci compromisuri de genul: vrei sa ne uitam la meciul ala de fotbal? Da, sigur, dar mergi cu mine la shopping?

Iti suna familiar? Mie da... doar ca am gasit o solutie in care eu sa fiu fericita, iar el sa rasufle usurat, sincer. Asa ca iti pot impartasi secretul meu: shoppingul online! E nemaipomenit sa pot face asta acum fara sa fiu batuta la cap ca sunt prea cheltuitoare si, cel mai important, ca pot sa ma bucur de marea mea pasiune, pantofii, fara sa am cel mai mic regret sau fara sa trebuiasca sa ma justific in fata nimanui. Mai mult decat atat, prefer online-ul pentru ca imi ofera mult mai multa varietate decat offline-ul, asa ca am sa incerc sa va transmit si voua concluziile mele legate de marile placeri ale shoppingului online:


1. Ispita implinita


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.