Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Smart Shopping: pantofii verii 2012, tendinte si reguli de neincalcat!

Vara este la putere maxima, iar ofertele verii sunt din ce in ce mai fierbinti. Insa ce sa ne cumparam? Chiar daca sunt la reducere, pantofii trebuie alesi cu grija, urmarind atat must-have-urile sezonului in curs, cat si tendintele ce sigur vor domina anul urmator.

Pentru a beneficia la maxim de sezonul de reduceri, magazinele Pepper va recomanda sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

1. Regula de baza in sezonul de vara 2012: culoare, culoare, culoare! Fie ca este vorba de balerini, sandale sau pantofi, culorile puternice sunt vedetele sezonului. Iata ca si in 2012 sunt la moda turcoazul, fuxia, verdele fosforescent , portocaliul si galbenul intens.Culorile vesele anunta o vara plina de veselie, infuntand temperaturile ridicate. De asemenea, argintiul si auriul sunt doua culori pe care trebuie sa le incerci anul acesta; sunt atat de actuale si versatile, incat nu ai cum sa dai gres. O pereche de balerini aurii si niste pantaloni scurti din jeans, alaturi de o bluza intr-un material fluid, iti definesc un outfit perfect de weekend.

2. Pe langa culorile aprinse, in 2012 sunt in tendinte si pastelurile diafane, ce mentin echilibrul tinutei.


Kudika
7 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.