Setari Cookie-uri

Colectia Staccato Toamna/Iarna 2012-2013

Pantofi cu un design elegant, potriviti pentru orice garderoba.

Bucuresti, august: STACCATO, brandul international de pantofi cunoscut pentru spiritul sau young si chic, marseaza in colectia de toamna-iarna 2012-2013 pe interpretarea a doua dintre cele mai importante trenduri ale sezonului: New Minimalism si Postmodernism.

Pornind de la acestea, designerii STACCATO au conceput piese inconfundabile, glamour, dar versatile, perfecte pentru tinerele fashioniste. Prin imbinarea elementelor clasice cu taieturi super hot, au creat pantofi care completeaza cu usurinta orice tip de tinuta. Colectia exprima farmecul unei noi generatii de femei moderne, independente si intotdeauna la curent cu tendintele internationale.

New Minimalism - From work to party

Unul dintre trendurile colectiei, New Minimalism, se regaseste in pantofi cu un design elegant cu taieturi precise si culori tari care evidentiaza silueta minimala a pantofului. Simplitatea este in centrul colectiei, astfel incat fiecare piesa completeaza cu usurinta atat outfit-urile pentru birou, cat si garderoba de weekend. Siluetele minimale si elegante ale pantofilor, usor de purtat si accesorizat, consolideaza imaginea stilysh a brandului si devin unul dintre must-have-urile acestui sezon.

Citește și:

Postmodernism – For the passsionate fashionistas

Designerii STACCATO reinterpreteaza Postmodernismul prin stilul avangardist al pantofilor si prin combinatiile indraznete de materiale cu detalii delicate si culori.

Prin designul asimetric sunt create siluete arhitecturale, provocatoare care, in combinatie cu tocurile structurale, pot scoate orice outfit din anonimat, pantofii transformandu-se in piesa cheie a oricarei tinute office sau smart casual.

Detaliile delicate, contrastele de culori si mixurile creative intre materiale sunt motivele de inspiratie ale sezonului. Printurile sunt aparent simple, insa culorile si materialele variaza in functie de design, conferind un stil unic tinutelor care nu vor trece cu siguranta neobservate.

Gentile din colectia toamna-iarna STACCATO completeaza perfect tinutele de zi ale tinerelor sofisticate. Gentile mini, fie ele pe umar sau cross body, vin in acest sezon in ultra modernele combinatii de alb-negru sau negru-grena, cat si in nuante statement precum albastru electric sau orange. In plus, designerii brandului propun in aceasta toamna genti de mana mari, din piele fina, pe nuante de bej, negru sau din materiale ecosez, minunate pentru orice moment al unei zile pline.

Citește și:
  • Colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel
  • Splash - colecția must-have a verii!
  • Splash - colecția CROCS must-have a verii!

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.