Setari Cookie-uri

Colectia ECCO pentru femei: primavara vara 2013

Primavara vine in stil scandinav

Colectia ECCO pentru sezonul primavara/vara 2013 vine cu piese inspirate din vara scandinava si readuce in actualitate elemente clasice din moda anilor ‘20, cultura hippie, dar si inconfundabilul stil al stewardeselor Pan Am.

Noile modele, culorile si combinatiile de materiale imbina eleganta minimalista a stilului scandinav cu functionalitatea si confortul caracteristic pantofilor ECCO. Din colectia primavara/vara 2013 nu lipsesc tocurile de inaltimi medii, mocasinii, espadrilele, balerinii si, pentru evenimente speciale, pantofii decupati sau cu platforme.

Culorile colectiei variaza de la pasteluri calde in nuante de roz, smarald, sau griuri prafuite si pana la tonuri electrice de albastru, orange sau galben.

Designerul-sef Niki Tæstesen si echipa sa au abordat 3 directii diferite in noua colectie:

Citește și:

Linia Northern Light este dedicata zilelor relaxate de vara, prin modele care abordeaza stilul minimalist tipic scandinav si care pastreaza o nota eleganta si actuala prin liniile delicate si tonurile calde (Modelele Jogga, Angel);


Clean Cut
se adreseaza femeilor care prefera eleganta in orice moment al zilei, care apreciaza stilul usor retro adus in actualitate prin nuante electrice si forme indraznete (Modelele Okoya, Owen, Sculptured);

Rebel Nature accentueaza individualitatea fiecarei femei, fiind potrivite acelor clipe in care vrea sa depaseasca propriile limite si sa creeze tendinte noi. (Modelele Ossima, Omak).

Sandalele ECCO® Owen surprind esenta minimalismului si al elegantei scandinave. Pantoful aproape ca straluceste, ca e zi ca e noapte, datorita finisajului antic al pielii, care ofera baretelor superioare un efect in doua-tonuri. Cu un design lejer, sandalele imbina confortul si feminitatea, avand o bareta care accentueaza glezna, iar tocul si calcaiul fiind acoperite de o singura bucata de piele.

Citește și:
  • Colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel
  • Splash - colecția must-have a verii!
  • Splash - colecția CROCS must-have a verii!

Masuri: 36-41

Culoare: Bej, Negru

Material: Piele

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.