Setari Cookie-uri

Romanian Label si-a lansat prima colectie de II vintage, unicat

Rezistenta in timp a acestor bijuterii vestimentare dovedeste calitatea si maiestria cu care au fost lucrate

Prima impresie conteaza intotdeauna, iar a te imbraca frumos, decent si cu bun gust nu e tocmai usor, mai ales daca vrei sa-ti creezi un stil propriu care sa dainuie in timp.

Stilul vintage se deosebeste de orice alt stil vestimentar deoarece nu isi arata varsta, poti sa-l porti toata viata si este permanent la moda.

Astazi, fenomenul vintage, foarte popular in strainatate, unde femeile satule sa mai cumpere haine „comerciale” au luat cu asalt numeroasele magazine cu haine si accesorii de acest gen, incepe sa prinda contur si in Romania. In general, termenul „vintage“ este echivalent cu o buna investitie pe termen lung, lucru de care incearca sa ne convinga si Romanian Label, brand-ul ce aduce in atentia noastra o selectie deosebita de ii cusute manual pe panza din bumbac, tesuta in casa.

“Fascinatia pentru frumos, clasic, autentic si durabil, asa cum sunt ii-le vintage cu o vechime de cel putin 30 de ani este fireasca, pentru ca vorbim de piese vestimentare care au trecut testul timpului, vechi si valoroase, unice si memorabile” – sustine Vlad Andries, manager Romanian Label.

Citește și:

Rezistenta in timp a acestor bijuterii vestimentare dovedeste calitatea si maiestria cu care au fost lucrate, multe dintre modelele de cusaturi fiind astazi foarte greu de replicat.

Veti regasi pe www.romanianlabel.ro ii brodate cu motive spectaculoase si diverse: motivul macesului realizat din margele galbene si negre, motivul trifoiului in nuante de mouline maro si fire stralucitoare aurii, motivul fluturelui si cel al frunzei lungi sau vrejului ori motivul corzii de vita de vie. Alte elemente care atrag atentia sunt paleta cromatica, manecile trei sferturi si cusaturile dublate de sute de margelute.

Chiar daca nu esti o vanatoare de piese istorice, merita sa imbini vechiul cu noul pentru un look original, mai ales ca liniile, culorile, formele sunt potrivite atat pentru personalitatile conservatoare, cat si pentru cele rebele, pline de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.