Setari Cookie-uri

Ia traditionala romaneasca a calatorit si peste hotare

E frumoasa si de acest lucru si-au dat seama chiar si vedetele de la Hollywood.

O poarta azi, dar au imbracat-o si acum patru sau cinci decenii, cand actori renumiti ca Anthony Quinn, Raquel Welch sau Vanessa Redgrave au avut la indemana pe platourile de filmare camasa traditionala romaneasca. Este soiul acela de vestimentatie care lasa pe chipul oamenilor un amestesc de admiratie si perplexitate, tocmai pentru ca portul national romanesc face ca cel care il imbraca sa se distinga.

Asadar, anul acesta trendurile sofisticate au fost intrecute de ia traditionala romaneasca. Au reinterpretat-o numerosi designeri, insa favorita si azi, ca si ieri, la Hollywood, este cea autentica.

Este intr-adevar o provocare chiar si pentru actori ca Halle Berry sau Rita Wilson, suflete sensibile la frumos, care stiu sa poarte ia traditionala romaneasca cu respect si dragoste pentru mostenirea lasata de bunicile noastre.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: iiana.ro

Printre vedetele cu renume care au imbracat ia romaneasca se numara si Abba, mai precis Agnetha Fältskog, pentru care ia a fost bluza perfecta intr- un afis ce deschidea in anii ’70 un concert in America.

Ar trebui sa ne bucuram ca acest obiect vestimentar, de o frumusete greu de egalat, insira atatea povesti cu femei de peste hotare care au apreciat-o acum cateva decenii si o indragesc si azi.

Anul acesta a venit momentul sa imbracam si noi ia, tocmai pentru ca astfel vom arata lumii ca stim sa pastram valorile specificului tarii noastre. Este camasa care va reusi sa pastreze viu interesul strainilor fata de poporul roman. Este identitatea noastra!

La fel de mult a iubit ia romaneasca si frumoasa actrita si cantareata Jane Birkin, icon-ul din Franta a anilor ‘70. O purta oriunde, stia sa o asorteze foarte bine, iar tinuta sa atat de translucida intorcea priviri.

Citește și:

Azi am vazut ca o imbraca actrite ca Helen Mirren sau Camilla Belle pentru a afisa tinute unicat si pentru a se simti in acelasi timp foarte relaxate.

O ie iti va da un look aparte si nu vei avea nevoie sa te impaunezi cu alte accesorii. Nu de alta, dar ar deveni inutile…

Citeste pe www.ecotrend.ro despre rochia traditionala romaneasca

Madalina Racorean

.

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.