Setari Cookie-uri

STEFANEL Colectia Toamna - Iarna 2013 / 2014

Pentru Toamna Iarna 2013/2014, Stefanel prezinta o colectie inovatoare ramanand in acelasi timp fidel radacinilor sale.

comunicat de presa

Cu o deosebita atentie la detalii si multa maiestrie, fiecare piesa din aceasta colectie devine un must-have.

Stilul imbina inspiratia anilor 50’ cu influente din anii 60’ si 90’ cu o atingere boema ce da o nota de lejeritate si feminitate dulce si delicata.

Talii inguste, fuste evazate si linii slim au fost create pentru femeia delicata si contemporana care stie perfect cum sa combine piesele in trend fara sa renunte la propria personalitate.

Tricotajele, protagonistele absolute ale colectiei si punctul forte al brandului, devin extrem de versatile si usor de purtat. Puloverele senzuale sunt mixate cu interpretari grafice si motive animaliere. Fibrele sunt mereu foarte usoare si de calitate superioara chiar si in piesele cele mai grele. Cashmerul are intotdeauna un rol important in colectiile Stefanel, insa in acest sezon el devine si mai accentuat.

Citește și:

Gama cromatica a colectiei include culori calde si neutre cum sunt camelul si rozul prafuit, albastru marin, dark fuchsia, turquoise, galben auriu, castaniu si rosu mac. Albul lapte si negrul completeaza paleta cromatica iar mixate impreuna creaza un efect puternic dar echilibrat.

Tesaturile, ca in fiecare colectie, sunt caracterizate printr-o calitate speciala si o selectie de exceptie. Materialele au un inovativ efect 3D, iar paietele si pietrele sunt detalii care dau stralucire colectiei. Tintele devin indispensabile pentru un look rock/chic. La fel de importante sunt si tesaturile jaquard, cu efect de catifea sau sarpe.

Accesoriile devin din ce in ce mai importante pentru a defini si completa look-ul imbogatind astfel personalitatea celei ce le poarta. Gentile si incaltamintea sunt in linie cu tendintele din moda si impreuna cu esarfele, manusile lungi si caciulile completeaza fiecare look pentru un aspect personalizat si totodata contemporan.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    2 August 2013
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.