Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase rochii de la Festivalul de la Cannes

Rochiile de pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes sunt absolut spectaculoase.

Festivalul de Film de la Cannes este cel mai important festival de film din lume si totodata una dintre ocaziile cele mai importante unde cele mai mari vedete de la Hollywood isi etaleaza tinutele spectaculoase si isi pun in valoare trasaturile si siluetele de invidiat de cele mai multe ori.

Festivalul International de Film de la Cannes si-a deschis portile miercurea trecuta cu polemici scanteietoare. Ii lasam insa pe altii sa comenteze scandalurile de acolo, noi ne ocupam de tinutele divelor de la Hollywood care nu se dezmint si ne lasa cu gura cascata de fiecare data.

Eva Longoria

O rochie nude cu o taietura indrazneata ce putea fi purtata doar de Eva Longoria datorita siluetei de invidiat. Simplitatea si eleganta sunt cele doua trasaturi pe care Eva le etaleaza in fiecare tinuta aleasa pentru covorul rosu.

Cheryl Cole

Cheryl Cole a ales o tinuta demna de covorul rosu cu un impact spectaculos. Rochia cu trena impresionanta ii pune in valoare trasaturilesi silueta perfecta. Detaliile rochiei sunt absolut fabuloase.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.