Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Sense - Marine Mood

Care este stilul care ti se potriveste, care este nota de arta care da culoare tinutei tale? In aceasta vara, SENSE te poarta la mare, pe Riviera, in Capri sau in insorita Grecie, si iti propune o colectie estivala extrem de actuala in armonie cu ultimele tendinte internationale. Keep elegant and relax!

GALERIE FOTO

Culorile potrivite pentru acest sezon, albastru navy, alb si coralul persan reflecta atmosfera nonsalanta a vacantei in care stilul si eleganta sunt imbinate cu spiritul practic si lejeritatea. „Marine mood” aduce in prim plan bumbacul, tricotul special, matasea, dantela fina si denimul foarte usor. Dungile, bulinele si contrastele de culoare creeaza iluzii optice foarte elegante care sculpteaza silueta. Se poarta gulerul marinar redefinit asemenea unei esarfe elegante, pantalonii corsar foarte practici pentru sandalele grecesti si acea lungime care pune in evidenta cu mult stil picioarele frumoase.

Andreea Tincu a conceput pentru tine in aceasta colectie capsula o serie de tinute care aduc spiritul marin in centrul metropolei cu o nota sport eleganta foarte frantuzeasca. Pentru cele care pleaca la mare, aceste tinute confortabile aduc un rafinament clasic decontractat.
Combinatia Bleumarin-Alb este garantia ideala a elegantei sobre, foarte french, intr-o asociere al carei contrast redefineste silueta. Detaliile sunt cheia acestei noi linii – gulerul cu nasturi delicati, gulerul cu jabou plisat, paspoalurile fine care orneaza cardiganul si cateva aplicatii subtile. Ele pun in evidenta chipul si aduc o nota foarte chic.

Bulinele mici si foarte mici, albe pe fond bleumarin, sunt elementul clasic al sezonului, de un farmec extraordinar. Ele convin oricarui tip de silueta si in acest dozaj subtil aduc eleganta anilor 30-50 in tendintele sezonului. Posibilitatile de asociere ale pieselor din tesaturi exceptionale sunt multiple si exact aici sta secretul SENSE. Cu un numar mic de piese vei obtine o varietate mare de tinute elegante si sport. Bluzele marinar se poarta cu fuste scurte pentru o nota rafinata de zi. Asociate cu un short american sau pantaloni corsar, ele imprima o nota sport, foarte edgy atunci cand posetele sunt mari si multicolore. Purtate cu fusta foarte lunga, diafana, si cu sandalele must-have ale sezonului, ele redefinesc tinuta de seara potrivita pentru un cocktail relaxat ori o plimbare in nisip la malul marii.

Nu este oare MODA, modul prin care ne dezvaluim eleganta interioara? Cu linia „Marine Mood” propusa de SENSE iti poti pregati valiza pentru o excursie rafinata. Sa fie oare Deauville viitoarea destinatie? Cele doua piese de rezistenta ale sezonului sunt rochia tricotata marinar in dungi alb-bleumarin, potrivita unei atitudini sport, si rochia de dantela bleumarin cu flori, ideala pentru o aparitie eleganta.

Dantela foarte moderna folosita de SENSE confera trupului acea doza de farmec si mister, cu subtile conotatii senzuale. Rochia de dantela, must-have al verii seara pe plaja, iti confera o atractie irezistibila. In acest sezon, dantela cu insertii florale se poarta natural, fara bijuterii pretioase, fara accesorii inutile. Foarte la moda este pencil-skirt, aceasta fusta foarte cambrata cu 7 nasturi aurii, potrivita in tinutele office mai provocatoare.

Culoarea bloc a pieselor vestimentare se asociaza in acest sezon cu rujul potrivit, rosu coral cu accent de mandarina si nectarina, sau cu o curea de contrast foarte subtire.
Valurile marii sau bolta instelata au inspirat silueta sezonului. Ea flateaza corpul lasandu-l sa se unduiasca in mers pe tocurile subtiri, foarte inalte. Tinutele SENSE sunt lejere, dar extrem de rafinate prin detaliul ales, lasand acea libertate a miscarii, acel lux natural.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie care te poarta la mare!

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.