Setari Cookie-uri

Advertorial (P) SENSE Limited Edition Fall 2014

Brandul Sense ne pregateste o colectie speciala pentru aceasta toamna: SENSE LIMITED EDITION, colectie care a fost prezentata pe 1 aprilie la Atena in cadrul celei de-a 15-a editii a saptamanii internationale a modei, Athens Xclusive Designeers Week.

GALERIE FOTO

SENSE LIMITED EDITION este o linie exclusivista ,evening & cocktail wear semnata Andreea Tincu , pe care brandul Sense o comercializeaza prin reteaua proprie de magazine. Conceptul este creat astfel incat sa ofere clientelor colectii capsula, in serii limitate de modele, realizate din materiale high quality , intr-o gama variata de marimi.


Linia colectiei este eleganta , conferind siluetei o feminitate aparte. Jocul transparent & mat, suprapunerile de materiale tip mesh cu dantela peste uni -uri sunt puse in evidenta de cromatica fina, cu treceri gradate de la negru la tonuri de auriu , mov pruna, mov inchis , albastru, griuri luminoase si roz pudrat .

Propunerile brand-ului Sense sunt rochiile si fustele usor conice , din dantele pretioase, bluzele si topurile din matase naturala, pantalonii din catifea ,tricotajele fine si capele din blana eco.
Materialele folosite sunt specifice acestui gen de linie , respective matase, catifea , dantela, paiete, jersey pretios.
Colectia va fi disponibila in toamna aceasta in magazinele Sense si pe www.fashionsense.ro

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.