Setari Cookie-uri

Cum sa introduceti culoarea anului, Marsala, in viata voastra

Marsala, o culoare asemanatoare cu cea a unui vin rosu cu nuante pamantii, poate pune in valoare alte culori si poate fi extrem de usor introdusa in garderoba si in casele noastre in acest an.

Recent, Institutul Pantone a anuntat culoarea anului 2015: Marsala. Nuanta este considerata de cei de la Institutul Pantone a fi un element unificator. Marsala, o culoare asemanatoare cu cea a unui vin rosu cu nuante pamantii, poate pune in valoare alte culori si poate fi extrem de usor introdusa in garderoba si in casele noastre in acest an. De la o pata de culoare in casa ori la birou si pana la accesorii in aceasta nuanta, alegerile sunt multiple, pentru orice gust si preferinta si pentru orice buzunar. Sofisticata si naturala, eleganta, placuta fara a fi deranjanta, seducatoare si calda, Marsala a primit deja multe laude, a fost inclusa de designeri in creatiile lor insa a avut, evident, parte si de critici. Marsala „ne imbogateste mintea, trupul si sufletul, emanand incredere si stabilitate” a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului de Culori Pantone.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: femeie eleganta, Shutterstock

Piese vestimentare

Probabil cel mai usor mod de a introduce culoarea anului in viata voastra, este prin intermediul unui obiect vestimentar. Si aveti de unde alege pentru ca s-au lansat deja piese vestimentare in aceasta nuanta: de la rochii pentru ocazii speciale si pana la geci, pantaloni sau bluze. Fireste, se pot alege si nuante asemanatoare, in functie de preferinte si de gust si, mai ales, intotdeauna tinand cont de culorile care va pun cel mai bine in valoare.

Accesorii, pentru doamne si pentru domni

Daca nu doriti sa optati pentru haine in culoarea vedeta a anului, atunci puteti alege accesorii in aceasta culoare. Esarfe, palarii, curele, posete, pantofi pentru doamne si cravate, papioane si chiar butoni pentru domni.

Evident, nu sunt uitate nici bijuteriile cu pietre in aceasta culoare, pentru doamne, domnisoare sau domni, care pot fi oferite in ambalaje in aceasta culoare ori in nuante asemanatoare. Se poate opta pentru cutiute pentru bijuterii visinii, din catifea, piele sau imitatie piele, sau pungute cadou cu modele in aceasta culoare a anului 2015.

Citește și:

Machiaj

Marsala poate fi folosita cu succes si in machiaj, daca va sta bine cu aceasta nuanta. Pot fi folosite, recomanda specialistii, farduri sau creioane in aceasta nuanta, oje sau ruj – in functie de ocazie si dorinte.

Mobila sau accesorii pentru casa si birou

Daca doriti sa va renovati sau redecorati casa, puteti lua in calcul si achizitia de mobilier sau accesorii in aceasta nuanta. Canapele in culoarea Marsala sau cu perne decorative in aceasta nuanta, covoare, lenjerie de pat, vaze sau alte obiecte decorative. La fel, si la birou puteti opta pentru obiecte in aceasta nuanta – vaze, suporturi pentru pixuri, lampi pentru birouri si asa mai departe.

Specialistii spun ca Marsala se asorteaza foarte bine cu negru, alb, culoarea fildesului si sclipiri metalice. Mai mult, culoarea acestui an se potriveste foarte bine si pentru evenimente speciale – puteti avea buchete la nunti sau chiar aranjamente bazate pe aceasta nuanta, de pilda.

Citește și:

O culoare care simbolizeaza bogatia, eleganta, o culoare calda care poate aduce o pata de culoare sau poate constitui accentul unei incaperi sau al unei tinute, Marsala este deja folosita de multe persoane si, daca va doriti sa fiti la moda si daca va place aceasta nuanta, o puteti usor include in viata de zi cu zi.

Articol realizat de RubinShop.ro.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.