Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Tudor. Personal Tailor a lansat magazinul online- Vezi ce oferte speciale sunt pregatite pentru primii clienti!

Tudor.Personal Tailor, business-ul romanesc premium specializat in servicii de croitorie pentru barbati, a lansat magazinul online, dupa 5 ani de la infiintare.

Odata cu lansarea magazinului online accesul la produsele premium ale brand-ului Tudor. Personal Tailor devine mult mai facil atat pentru clientii din Romania cat si pentru cei internationali.

Magazinul online prezinta toate colectiile brand-ului, care cuprind tinute business, smart-casual cat si de ceremonie. Intreaga gama de produse Tudor. Personal Tailor cuprinde: costume, sacouri, pantaloni, camasi, pantofi, genti, butoni, cravate, papioane, batiste. In curand va fi introdus si un customizator online pentru camasi si costume, ducand experienta produselor custom-made la un nivel superior.

Pentru a marca lansarea magazinului online, Tudor. Personal Tailor a pregatit pentru primele 100 de persoane care isi fac cont pe site, cate un voucher in valoare de 200 lei la achizitii de peste 1000 lei.

“Ne propunem sa aducem experienta de care beneficiaza clientii Tudor Personal Tailor si in mediul online.
In ziua de astazi petrecem foarte mult timp pe internet, in fata calculatorului sau pe mobil si este mai facil pentru noi sa comandam produsele online.
Clientii Tudor vor avea masurile salvate in baza de date, vor comanda pe website si vor primi acasa sau la birou produsul conceput special pentru ei. Echipa de consilieri vestimentari Tudor ii va sfatui telefonic sau prin email despre cum sa-si creeze tinuta potrivita.
Vrem sa adaptam vremurilor noastre un concept cu traditie si sa oferim timp si eficienta clientilor nostri. “
Alin Copindeanu, CEO Tudor. Personal Tailor

Tudor. Personal Tailor este o eticheta masculina de inspiratie britanica si maiestrie italiana, un concept custom-made reinventat intr-o sincronizare a perfectiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor clientului in dinamica cotidiana contemporana. Experienta pe care Tudor Tailor doreste a o livra clientilor intr-un mod eficient si rapid este placerea de a imbraca un costum unic, executat dupa cele mai inalte standarde de traditie britanica, folosind materiale de calitate superioara provenite de la furnizori renumiti din intreaga lume. Conturam astfel si misiunea Tudor Tailor - aceea de a rafina si a transforma simpla nevoie de a purta un costum intr-un stil de viata, o atitudine si placere.

In prezent, Tudor. Personal Tailor, un business fondat in anul 2010, are 4 magazine: doua in Bucuresti ( in zona Unirii si in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton), unul in Cluj-Napoca si unul in Timisoara.


Kudika
15 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.