Setari Cookie-uri

Incaltamintea ideala pentru o toamna chic

Nu stii care sunt trendurile toamnei in materie de incaltaminte? Arunca un ochi peste modelele propuse de noi si alegere ce ti se potriveste!

Pentru ca toamna si-a intrat complet in drepturi, trebuie sa ne reimprospatam garderoba de sezon si sa fim la curent cu ceea ce se intampla in lumea modei. Daca hainele se pot adapta de la un seson la altul si sunt piese care se potrivesc in fiecare sezon, la incaltaminte lucrurile stau un pic diferit, asa ca mai jos regasiti o lista completa cu toate categoriile de incaltaminte pe care toamna le aduce in lumina reflectoarelor.

Balerini

Balerinii de toamna sunt de obicei in nuante inchise si culori cat mai serioase. Hai sa adaugam un plus de culoare tinutei si sa indraznim sa pastram un pic din veselia sezonului calduros si la acest inceput de toamna.

balerini

1. Balerini argintii - pret de 195 lei, Dasha.ro

2. Balerini negri - pret de 329 lei, AldoShoes.com.ro

3. Balerini colorati - pret de 249 lei, Komodo.ro

4. Balerini bej - pret de 49 lei, DePurtat.ro

Citește și:

Mocasini

Mocasinii sunt ideali pentru sezonul de toamna. Ii poti utiliza in realizarea tinutelor casual, business si chiar elegane daca stii sa ii alegi asa cum trebuie. De cele mai multe ori ii gasim in culori inchise, insa nimeni nu ne impiedica sa ne inveselim un pic tinutele cu un strop de culoare.

mocasini

1. Mocasini albi - pret de 289 lei, Komodos.ro

2. Mocasini bleumarin - pret de 85 lei, DePurtat.ro

3. Mocasini piele de sarpe - pret de 274 lei, Otter.ro

4. Mocasini negri - pret de 399 lei, AldoShoes.com.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.