Setari Cookie-uri

Rochii de seara pentru ocazii speciale

Descopera o colectie de rochii de seara special create pentru evenimentele deosebite la care esti invitata! Cu siguranta trebuie sa le ai in garderoba!

Rochiile se numara printre cele mai elegante obiecte vestimentare si in acelasi timp reprezinta unul din simbolurile feminitatii. O rochie lunga, o rochie neagra, scurta sau lunga, este intotdeauna cea mai buna alegere pentru un look impresionant atunci cand vine vorba de o aparitie spectaculoasa la un eveniment important.

Rochii Lungi

Rochiile lungi se potrivesc in mod deosebit evenimentelor ce au loc seara, evenimentelor ce se desfasoara in localuri elegate si au o cauza ce presupune un astfel de dress code.

rochii

Rochie lunga neagra, pret de 219,90 lei - BonPrixro.eu

Rochie lunga rosie, pret de 409 lei - MissGrey.ro

Rochii Scurte

Rochiile scurte sunt mereu o alegere buna pentru anotimpurile calduroase si nu numai. Daca evenimentul nu este unul ce presupune un anumit dress code, rochia scurta este o alegere inspirata daca este accesorizata cu gust.

Citește și:

rochii

Rochie roz, pret de 149,90 lei - BonPrixro.eu

Rochie cu dantela, pret de 889 lei - Zega.ro

Rochii Negre

Rochia neagra este o alegere pe care o facem atunci cand nu vrem sa dam gres, atunci cand vrem sa avem o tinuta impecabila, atunci cad vrem sa impresionam si sa ne punem in valoare trasaturile si silueta.

rochii

Rochie neagra fara maneci, pret de 433 lei - B-Mall.ro

Rochie neagra cu maneci, pret de 309 lei - MissGrey.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.