Setari Cookie-uri

Advertorial (P) 1 an de GINA CAS

Brand-ul GINA CAS a implinit de curand 1 an si tanarul designer vestimentar afirma: "A fost un an prolific, in care am realizat foarte multe, dar mai ales am invatat foarte multe, experienta acumulata fiind nepretuita".

Din luna Octombrie a anului trecut si pana acum, Gina Cas a reusit sa lanseze 4 colectii vestimentare: “Arrrmy”, “STAR”, “X2” si “LUDIC”, dar si un nou concept de prezentare, cel al Fashion Flashmob-urilor, defilari spontane pe care le-a organizat in Centrul Vechi – “Black by Gina Cas”, pe Bulevardul Magheru – “Magheru Catwalk” si in Parcul Herastrau – “Best Of Gina Cas”.

Una dintre colectiile lansate a fost chiar lucrarea de disertatie, Gina fiind absolventa a sectiei de Moda a Facultatii de Arte Decorative si Design si a masteratului cu aceeasi specializare. O premiera si totodata un concept nou, nemaintalnit in Romania, a fost colaborarea cu designerul de accesorii, dansatorul si coregraful Daniel Dobre, colectia rezultata fiind cea care a incorporat 2 idei diferite intr-una singura si a adus pe scena unii dintre cei mai buni dansatori ai momentului, dar si pe cantareata LORA, intr-un show inedit. Colectia “X2” a atras atentia si a fost propusa pentru Baletul emisiunii “Ham Talent”, difuzata in aceasta perioada la Antena1.

Pe langa lansari de colectii si prezentari de moda in mijlocul agitatiei urbane, Gina Cas a avut si numeroase colaborari cu artisti din lumea showbiz-ului: Alexandra Stan, Naguale, Alessia, Piticu’, Oana Radu, Like Chocolate, Rolla Sparks, Miryam si altii, a creat tinutele de scena ale participantei la Eurovision Lara Lee, dar si a dansatorilor sai, care fac parte din grupul “Stan Boyz”, condus de coregraful Emil Rengle.

“Din toate aceste colaborari, dar si din experienta de a lucra in fiecare zi cu oameni care imi apreciaza munca si imi cumpara creatiile, am ajuns sa stiu exact in ce directie vreau sa duc acest brand, ce vreau sa transmit si cui ma adresez. De asemenea, am crescut mult ca persoana, mi-am cunoscut limitele si de cele mai multe ori mi le-am depasit, toate situatiile in care am fost pusa m-au responsabilizat si m-au motivat sa merg mai departe, sa perseverez si sa evoluez. Dupa un an de eforturi si munca sustinuta, cea mai importanta realizare este echilibrul pe care am reusit sa-l ating si pe care mi l-am dorit foarte mult, atat din punct de vedere profesional, cat si personal”.

Intrebata fiind care sunt planurile pentru perioada imediat urmatoare, dar si pentru anul care vine, designerul vestimentar a raspuns: “In lunile ce urmeaza intentionez sa imi canalizez toata atentia spre creatia pentru showroom, haine purtabile si accesibile publicului care nu face parte neaparat din lumea artistica, avand in vedere ca pana acum toate colectiile lansate au fost conceptuale si create special pentru scena”.


Kudika
29 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.