Setari Cookie-uri

Tendinte de moda in primavara-vara asta! Ce se poarta?

In sfarsit, zilele cu soare au dat navala peste noi! Un prilej foarte bun sa ne debarasam de hainele de iarna si sa facem loc garderobei de primavara.

Weekendul m-a prins printre munti de haine si am realizat ca o sesiune de shopping este un must. Cum mereu ma intorc de la cumparaturi cu bratele incarcate de lucruri nefolositoare, pe care le uit mereu prin dulapuri, m-am gandit sa ma informez si sa vad ce se poarta in sezonul primavara-vara si sa impartasesc cu voi.

Inainte sa dau scroll prin magazinele online preferate, vreau sa stiu ce este hot in acest sezon. Haideti sa trecem in revista piesele care nu ar trebui sa ne lipsesca sezonul acesta si care ne vor ajuta sa intoarcem capete!

Rochii diafane in nuante soft sau puternice pentru miscari fluide

Vedeta sezonului este feminitatea, iar designerii propun rochii din materiale fluide, lungi sau scurte, cu aplicatii pretioase, voaluri sau franjuri. Fie ca sunt marcate in talie sau urmeaza linia corpului, rochiile au imprimeuri florale sau geometrice si sunt pictate in nuante de rosu, corai, verde, roz cuart si nude.

Citește și:

De asemenea, lejere si cu un aer casual si usor de accesorizat si purtat, rochiile ce imita denimul si care amintesc de camasile oversize, se regasesc in recomandarile noului sezon.

rochii de primavara-vara pentru miscari fluide Vezi rochii de primavara-vara potrivite pentru miscari fluide

Bluze decupate

In primavara asta lasam mai multa piele sa se vada si in partea de sus prin bluze cu umerii la vedere, pentru ca designerii ne propun modele sexy, cu taieturi in aceasta zona.

Jacheta cu croiala lejera stil blazer casual kimono

Un must have al sezonului este jacheta cu croiala lejera, ce aminteste de halatele foarte sexy din matase.
In nuante nude, culori light, cu imprimeuri florare, accesorizat cu franjuri sau nu, acestea pot fi purtate cu usurinta peste pantaloni, rochii si fustele cu pliuri generoase.

jachete cu croiala lejera tip kimono

Vezi mai multe propuneri de blazere stil kimono lejer

Pantaloni cu talie joasa

Dupa cateva sezoane in care pantalonii cu talia inalta au facut legea, talia joasa revine in prim plan, si nu ma refer doar la blugi.

Citește și:

De asemenea, opteaza si pentru o pereche de pantalonii largi, trei sferturi, cu pliuri.

pantaloni in tendinte de primavara-vara Vezi mai multe modele si propuneri din Kudika Shopping

Pantofi cu sireturi de amazoana moderna

Designerii ne accesorizeaza gleznele fine cu sireturi si legaturi. Moderne si stilate, legaturile ne ofera un aer sexy, de amazoane.

Daca ne dorim un look casual, putem accesoriza orice tinuta cu o pereche de pantofi cu platforma.

pantofi si sandale cu snur boho sau tip gladiator

Urmareste aici si alte sugestii

In sezonul primavara-vara asta se pune accentul pe fluiditate, feminitate si indrazneala.

Am fost placut surprinsa de liniile intalnite pe catwalk-ul international, si sper sa va regasiti in stilul acestei primaveri, mai ales ca este foarte versatil si aveti o paleta larga de stiluri din care alege.

Rochiile diafane, blazerele lejere, bluzele ce lasa umerii la vedere, jachetele cu croiala lejera, pantalonii cu talie joasa, materialele diafane, fluide, combinatiile alb-negru sau culorile tari (albastru intens, verde) sau light (roz pal, menta), imprimeurile florale sau motivele geometrice, sunt doar cateva dintre recomandarile marilor designeri, care fac legea in moda.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.