Setari Cookie-uri

Stil de fashionista: 3 bloggerite influente pe Instagram

Sa fii blogger nu mai pare atat de usor, doar ca putine persoane care activeaza in online reusesc sa se remarce. Daca esti pasionata de fashion, trebuie neaparat sa le urmaresti pe trei dintre cele mai populare bloggerite de moda pentru diverse sfaturi.

La scurt timp dupa ce a aparut aplicatia pentru smartphone-uri Instagram, aceasta a devenit un fel de VIP Pass la cele mai tari petreceri fashion, prezentari de moda, momente funny din spatele culiselor. Cel putin pentru persoanele care sunt extrem de active in domeniul modei si vor sa isi exprime stilul. Acestea reuesc sa inspire mai ales cand ofera intrare libera la cele mai cool evenimente si bloggeritele de fashion din lume au reusit sa isi faca un nume astfel.

Instagram este locul unde gasim cele mai inspirate outfituri, trucuri de make-up si de hairstyle. Dar nu tot ce gasesti este si la superlativ. Din fericire, exista bloggerite fashion care isi fac treaba si asta se vede in numarul de urmaritori si parteneriate.

3 bloggerite de la care poti fura meserie si de la care te poti inspira pentru tinute sunt:

👉 Chiara Ferragni
👉 Sofi Eliseeva
👉 Olivia Lopez

Citește și:

Chiara Ferragni: o bloggerita de succes

Una dintre cele mai influente bloggerite de fashion, Chiara Ferragni mai este cunoscuta si ca The Blonde Salad. Numita drept una dintre cele mai influente personalitati din lumea modei internationale, Chiara are in prezent aproape 15 milioane de urmaritori pe pagina de Instagram si este rasfatata celor mai mari case de moda din lume. In plus este si designerul propriei linii de pantofi, fabricata in intregime in Italia.

Castiga extrem de multi bani din publicitate si este foarte populara, fiind sursa de inspiratie pentru milioane de impatimite ale modei din intreaga lume.

Chiara Ferragni

Chiara s-a nascut in Cremona Italia, in anul 1987 si a mostenit pasiunea pentru moda si fotografie de la mama ei. Blonda a devenit cunoscuta in mediul online inca din adolescenta, cand a inceput prin a posta pozele facute impreuna cu prietenele ei. In anul 2009, cand blogurile de fashion street nu erau inca un fenomen mondial, aceasta a lansat The Blond Salad si de atunci a inceput calatoria catre glorie, astazi fiind un adevarat fenomen in online.

Citește și:

Aceasta este moderatoarea unui blog care a fost adeseori comparat cu o revista online de lifestyle unde mai este ajutata de o echipa. Mare parte din succesul acesteia se datoreaza pasiunii, creativitatii si implicarii in diverse proiecte de moda, dar si interesului de a promova cele mai noi tendinte.

Stilul Chiarei Ferragni

Chiara Ferragni a ramas fidela stilului sau - sau cel putin asa declara aceasta in multele ocazii cand acorda interviuri. Este remarcata pentru autenticitate si dinamism, pentru inovatie si pentru diversitatea in colaborarile cu branduri de firma. Aceasta isi sfatuieste fanele sa poarte mereu hainele cu care se identifica cel mai bine - lucru pe care il face ea insasi.

Ce o mai face deosebita pe tanara este abilitatea de a identifica trendurile din moda inainte de a fi un must - prefera mai ales abordarile chic si provocatoare, gasind mereu un echilibru smart si sofisticat.

Citește și:

Stilul Chiarei Ferrgani

Vezi propunerile noastre

Sofi Eliseeva, una dintre cele mai urmarite bloggerite de moda

Daca Italia o are pe The Blond Salad, nici Rusia nu este mai prejos si se mandreste cu Sofi Eliseeva - blogger, model, stilist, personal shopping asistent si gazda TV. Aceasta este extrem de apreciata de urmaritorii sai si a trasat o noua abordare stilului de moda din Rusia.

Un superstar inca in formare, Sofi Eliseeva are o garderoba impresionanta si ofera mereu sfaturi pentru diverse combinatii de tinute, care mai de care mai interesante. Desigur, colectia personala de genti si haine cat mai colorate poate fi cu greu egalata, dar asta nu inseamna ca nu a ramas modesta in consiliere.

Sofi Eliseeva

Nascuta in orasul Novocherkassk, aceasta si-a inceput activitatea pe blog in urma cu sapte ani, ceea ce inseamna ca pana acum a acumulat o experienta de invidiat in lumea modei. Isi cauta inspiratia si prin alte bloguri pe care le urmareste, dar si din filme sau arta, in colectiile designerilor rusi (preferatii ei sunt Viva Vox, Bohema, Lublu by Kira Plastinina, Nina Donis) sau in editoriale de reviste.

Citește și:

Intr-un interviu spunea ca nu poate trai fara sa aiba in garderoba o camasa alba, o pereche de ochelari de soare si o palarie.

Stilul Sofiei Eliseeva

Sofi Eliseeva are un stil jucaus, boem, plin de culoare. Aceasta se bazeaza in recomandari pe o viziune care presupune sa recreeze magia din filme, din basme. Scopul ei este sa inspire si nu isi limiteaza imaginatia, punand accent pe detalii si pe combinatii neobisnuite. Ii place sa experimenteze, deci nu poate spune ca are un stil anume - mai degraba alege sa faca mix and match ciudat cu tonuri de culori atipice.

Practic vrea sa faca lucruri la care nimeni nu s-a gandit pana atunci, sa se rupa de regulile stricte din moda - isi doreste ca de fiecare data sa obtina un look fresh.

Stilul Sofiei Eliseeva

Vezi propunerile noastre

Olivia Lopez da sfaturi de moda pe blogul ei fashion

Olivia Lopez este extrem de cunoscuta pe Instagram. Postarile ei sunt vesele si iti dau chef de duca, de plimbare si te poarta cu gandul la apusuri spectaculoase la malul oceanului. Aceasta activeaza pe blogul LustForLive, un nume sugestiv pentru pofta cu care se bucura de viata si cum compune tinute vestimentare vesele si colorate, animate de energie.

Citește și:

De la o adolescenta care isi cauta identitatea, acum Olivia Lopez calatoreste si face postari dintre cele mai inspirate pentru a combina hainele cu incaltamintea si gentile. Ba chiar colaboreaza cu reviste importante de moda, la doar 25 de ani.

Olivia Lopez

Spune ca cea mai mare influenta in crearea tinutelor sale o au chiar oamenii din Los Angeles, unde s-a nascut, imprumutand insa cate putin din vibe-ul fiecarei destinatii unde a ajuns. Ea mai crede ca moda este universala. Militeaza pentru piesele vestimentare versatile si atemporale, promovand ideea de investitie in haine de calitate si putine.

Nu ar putea renunta la jurnalul ei si la camera de fotografiat. Aceasta mai spune ca in ciuda vietii sale extrem de publice, ii place intimitatea pe care pune mare pret si se considera o persoana introvertita.

Stilul Oliviei Lopez

Bloggerita Olivia Lopez din Los Angeles este „a californian Girl” cum spun cei de la Beach Boys si trece cu usurinta de la un look rock and roll, la unul glam Hollywoodyan. Isi incanta si cucereste urmaritorii cu outfit-uri demne de festivalul Coachella - surprinde cu tinute de plaja Baywatch style, iar tot scenariul este regizat sub soarele californian.

Citește și:

Este adepta mai ales a tinutelor de inspiratie festivaliera, usor rebela. Este influentata in alegeri de personalitati muzicale, gandind garderobe cu piese vintage, cu trimiteri la perioade reprezentative de timp.

Stilul Oliviei Lopez

Vezi propunerile noastre

Tu ce bloggerite de moda urmaresti pe Instagram? Care este preferata ta? Daca ai o anumita persoana care te inspira cand iti alegi hainele casual pentru plimbare sau pentru birou, te incurajam sa ne spui si noua. Pentru ca sharing si caring, ne-ar interesa mai ales bloggerite fashion care te-au ajutat sa iti exprimi stilul.

Sursa foto : Instagram chiaraferragni, sophiesavenue, lusttforlife

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.