Setari Cookie-uri

Motive tropicale: poarta-le in culori vii sau pastelate!

Motivele tropicale se regasesc si anul acesta in tendinte. Profita de paleta de culori vii pe care acestea o pun la dispozitie, pentru un look vesel si optimist, perfect pentru primavara/vara.

Si daca inca nu te-ai convins ca o sa ai succes cu pastelatele sau viu coloratele motive tropicale, afla ca micile "defecte", cum ar fi: sani voluptosi/bust mic, brate groase, solduri late, se pot masca cu ajutorul imprimeului tropical.

Rochii cu motive tropicale

Ce tip de rochie ar putea sa se potriveasca celor doua anotimpuri calduroase daca nu acela pastelat, care detine puterea fantastica de a-ti induce o stare de spirit extraordinara?!

Fie ca optezi pentru o rochie super sexy, mulata si decent de scurta, fie ca alegi una vaporoasa si fina, imprimeul viu colorat, cu frunzulite si floricele se asorteaza perfect cu zambetului tau radiant. Doar asa tinuta este completa!

Rochii de primavara cu motive tropicale

Iata ce sugestii de rochii cu imprimeuri tropicale avem!

Haine si piese in motive tropicale: pastelate sau colorate viu

Poarta cu incredere haine, accesorii, incaltaminte si orice altceva aduce culoare in garderoba si viata ta. Chiar daca negrul predomina in dulapul tau, sparge o tinuta all black cu o pereche de espadrile colorate sau o geanta ori un rucsac cu motive tropicale.

Citește și:

Vei aduce mai multa animatie si dinamism tinutei cu o piesa vestimentara in imprimeu tropical sau mai ales cu accesorii sau incaltaminte cu motive vegetale exotice. ;)

haine si accesorii cu motive tropicale

Vezi haine si accesorii ASOS cu printuri exotice!

Scalda-te intr-o mare de culori vii cu un costum de baie cu imprimeuri tropicale sau exotice

Daca tot ai ajuns pe litoral si urmeaza ca trupul sa-ti fie mangaiat de valurile marii, asorteaza culoarea acestora cu un costum de baie in aceleasi culori.

O bustiera cu motive tropicale se poate purta atat in sezonul estival, cat si pe sub o camasa alba. Un costum cu imprimeu exotic nu se va demoda vreodata!

Costume de baie cu motive tropicale

Vezi propuneri de la noi de costume de baie cu imprimeuri tropicale

Fii tu pata de culoare din multimea de oameni care aleg tot mai des sa imbrace haine intunecate! Pășește în „jungla” urbană cu încredere! Cu un imprimeu tropical plin de dinamism și culoare cucerești tot orașul. ;)

Citește și:

Sursa Foto FrontPage: @norwegianwoodonline/instagram

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.