Setari Cookie-uri

10 genti pe care sa le porti la job in toamna/iarna 2017

Posete de mana frumoase pentru femei, genti de umar office si genti-plic indraznete

Afla ce genti sa porti la birou, cum poti asorta un clutch la un outfit business, ce poseta sa alegi in toamna aceasta ca sa fii sefa tendintelor si ce modele de accesorii din piele sa ai la “indemana”.
Nu stiu tu cum esti, dar eu cand mai adaug o geanta la colectie ma simt taaare bine! Mor dupa marouri – de la nude la cognac – dupa texturile metalice si dupa gentile de inspiratie military. Si-ar mai fi cateva (zeci) de modele de genti pe care le-as vrea in dressing. Dar n-are sens sa te plictisesc cu astfel de detalii. Hai mai bine sa vorbim despre gentile, plicurile, clutch-urile si posetele ce se poarta in sezonul care acus incepe! Si pentru ca iti incepi fiecare zi cu “Eu cu ce ma imbrac azi?” inainte sa pleci la job, astazi vorbim despre gentile office, sau modelele de genti ce pot fi adaptate tinutelor business-style.

Citește și:

1. Geanta-postas – adica geanta purtata in diagonala – poate completa tinuta ta office, cu conditia sa nu alegi un model prea sport. Un model in piele, chiar si intr-o culoare tare, ba chiar un model cu tenta pretioasa (cu lant, cu clapete si catarame impozante) – acestea sunt variante safe.

Geanta de umar - 649,90 lei

2. Geanta de mana tip “cutie”, rigida, este o geanta minunata pentru intalnirile de business. Ea “sta” perfect langa o servieta sau o geanta de laptop . Alege un model cu accente metalice sau intr-o textura croco ori snake daca esti indrazneata sau un dress-code mai permisiv.

Geanta de mana cutie - 215 lei

3. Gentile de mana din piele cu irizatii metalice sunt un accent minunat in accesorizarea tinutei office. Poti avea un deux-piece sau un costum de haine intr-o stofa gri, cu camasa alba si stiletto nude ori negri, iar geanta ta poate fi, de ce nu? aurie, argintie sau cupru!

Citește și:

Geanta de mana din piele - 419,90 lei

4. Gentile cu franjuri si ciucuri sunt cu siguranta pentru outfit-uri casual, jeans si botine sau pentru rochii de seara ori de cocktail. Dar arata minunat si langa rochii office.

Geanta cu franjuri - 719 lei
Geanta cu franjuri maro - 294,99 lei

5. Gentile basic dar cu accent pe bareta si maner sunt gentile “surpriza”. O astfel de geanta e precum camasa cu jabou: clasica, in linii curate, pana la detaliul surprinzator de la maner sau de la barete. Fie ca sunt posete de mana, fie clutch-uri, fie plicuri sau genti de umar, acestea sunt perfecte de luat la munca.

Geanta neagra - 314,99 lei

6. Geanta cu imprimeu, cu motive aplicate sau cu pattern brodat devine o piesa-statement in tinuta office. Ea spune: “Okay, respect dress-code-ul, dar am si atitudine!”. Alege totusi un model nu tocmai hippie pentru fusta ta midi sau sacoul masculin!

Citește și:

Geanta cu imprimeu - 314,99 lei

7. Cand vine vorba de forma, geanta-trapez este una dintre vedetele toamnei ce vine. Si neaparat cu intarituri, asa incat sa se vada aceasta forma deosebita! Alege un model de mana, eventual oversized si vei mai avea nevoie de servieta!

Geanta rosie - 609 lei

8. Geanta de “voiaj” – acel model de geanta de mana ce aminteste de valizele sau de gentile de voiaj vechi, vintage – poate fi accesoriul de care tinuta ta office are nevoie!

Geanta de voiaj - 205 lei

9. Daca tot am vorbit de forme si texturi, de dimensiuni si decoratiuni, nu puteam lasa la o parte culorile. Se poarta color-blocking cand vine vorba de genti. Si langa gri, alb, negru sau neutrele de la job, o geanta colorata e fix ce trebuie!

Geanta de umar color blocking - 399,90 lei answear

10. Gentile maxi de mana sunt un alt model pe care te poti baza in toamna/iarna 2017, pentru un job style a la carte. Iti recomandam variante in tonuri clasice, eventual cu texturi ce ies in evidenta.

Citește și:

Geanta maxi de mana - 129,90 lei answear

foto prima pagina: likebw, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.