Setari Cookie-uri

10 jachete de purtat la munte in iarna aceasta

Jacheta scurta, Parka, geaca matlasata, haina de blana sau redingota military? Ce porti la munte in iarna asta?

Stiu sigur ca in iarna aceasta voi ajunge la munte. Ma voi bucura de partie, de zapada, ma voi da cu sania pana voi prinde bujori in obraji ca in copilarie, voi schia sau poate voi incerca si snowboardul. Ma voi delecta cu plimbari lungi in aerul rece, patrunzator, de munte. Si mai stiu ca voi alege sa-mi fie cald-cald, pentru a ma bucura de toate acestea. Dar nu voi uita de confort si nici de stil.

Daca si tu ti-ai planificat o iesire la o bulgareala, la munte, de Craciun sau de Revelion, atunci sigur ai nevoie de piesa de rezistenta a tinutei tale pe timp de iarna: jacheta. Am adunat modele cat mai variate – potrivite indiferent de stil, varsta si silueta – la preturi adecvate pentru orice buzunar, si toate online – pentru ca shoppingul dinaintea sarbatorilor sa fie la fel de relaxant precum ridicarea unui om de zapada sau savuratul unei cani de vin fiert ori ciocolata calda, la cabana. Pana la cabana, hai sa-ti alegi geaca de purtat la munte in iarna aceasta:

Citește și:

1. Geaca cu insertie de blanita la gluga, de inspiratie hip-hop e la moda!

Geaca cu gluga - 269,90 lei

2. Geaca de inspiratie disco, a la anii ’90, eventual intr-o culoare electrica si dintr-un fas ce aminteste de vinil e potrivita daca inca fredonezi Ace of Base cu placere.

Geaca in nuante electrice 219,90 lei

3. Modelul de jacheta tip canadiana este la mare cautare in aceasta iarna.

Model jacheta canadiana - 295,99 lei

4. Daca esti in cautarea unei jachete colorate, cu atitudine, avem vesti bune: aceasta geaca scurta pana in talie, cu print floral e ideala pentru a iesi in evidenta in peisajul de munte!

Jacheta colorata - 469,90 lei

5. Porti jacheta Parka toata toamna si nu te-ai desparti de ea? Pai daca iubesti atat de mult acest model, iata una potrivita de luat si purtat la munte!

Jacheta parka - 1190 lei

6. Daca esti adepta stilului All White de lux, ei bine, tocmai am gasit geaca de munte a visurilor tale de iarna! Cu detalii metalice aurii, cu guler imeeeens din blana pufoasa si matlasata, accentuandu-ti talia totodata. Nu-i asa ca e a ta? (pssst, model ideal de purtat cu caciula din blana!)

Citește și:

Jacheta eleganta - 322 lei

7. Daca esti pornita sa iei partia cu asalt, ca schiezi, sa te dai cu placa sau cu sania, ai nevoie de o jacheta special gandita pentru astfel de activitati. Iata un model de luat in calcul cand iti alegi echipamentul de schi

Jachete pentru munte - 2.210 lei

8. Daca nu renunti la titulatura de “doamna” nici la munte, in vacanta de iarna (si de ce ai face-o?) acest model de haina din blana ecologica e perfect pentru tine. Acest model este potrivit pentru seara de Revelion, nu-i asa?

Jacheta din blana ecologica - 355 lei

9. Te-ai indragostit de stilul military, de epoletii army si de croiala tip redingota? Atunci iata paltonasul tau, de purtat in zilele de iarna la munte.

Jacheta military - 369 lei

10. Ai planuit plimbari luuuungi, bulgareli pe masura, ba poate urci cu telecabina sau esti setata sa faci cel mai chic om de zapada? Atunci o geaca lunga e pentru tine!

Citește și:

Geaca lunga - 709 lei

foto prima pagina unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.