Setari Cookie-uri

6 palarii de toamna pentru un look chic

Spune-mi ce palarie porti in toamna aceasta ca sa-ti spun cine esti!

Nu multe femei mai poarta palarie si e pacat! Altadata acest accesoriu era nelipsit, fiind un simbol al statutului social. Ba arheologii sustin ca existau accesorii de cap, de tipul palariilor inca de la 3200 i.e.n. Si, cu toate astea, cel putin la noi, traversam o perioada in care pare excentric, ba chiar “prea mult” sa porti palarie.

Ei bine, noi o sa-ti demonstram ca palariile acestui sezon sunt minunate! Aceste accesorii pline de rafinament, elegante si nu in ultimul rand, calduroase n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei ce iubeste moda si stilul. Iar urmatoarele modele, in trendurile toamnei sunt uber-chic:

1. Palaria cu pene in loc de banda cu funda, si de altfel cu orice altfel de decoratiuni “altfel” este la moda. E ideala de strecurat si intr-un dress-code sobru, la birou, dar si intr-o tinuta Boho, cu poncho si jeans.

Citește și:

Palarie cu pene - 164,99 lei

2. Palaria ce aminteste de melon-ul anilor ’50 este o alegere eleganta si stilata pentru toamna aceasta.

Palarie - 139,99 lei

3. La mare cautare si cu mare efect este si palaria feminina, cu calota rotunda si boruri mari, delicate. Alege un model basic, uni, dintr-o stofa eleganta si il poti asorta tuturor tinutelor, indiferent de stil.

Palarie feminina - 99, 90 lei

4. Trendurile toamnei inseamna si palarii de inspiratie Western. Palaria cowboy-style este potrivita la jeans, pantaloni din piele, tricotaje ample, layere chic si rochii maxi, cu paltoane midi sau jachete din piele.

Palarie Western - 129,90 lei

5. Sa nu uitam de moda androgina, sa nu uitam de palaria de inspiratie masculina, ce se potriveste minunat trendului military sau army. Este palaria ideala pentru trenci, ghete si luat orasul la pas, in peisaj de toamna.

Citește și:

Palarie masculina - 159 lei

6. Nu in ultimul rand, iti recomandam palaria cu boruri ample, pe care englezii o numesc “flappy fedora” si pe care fashionistele o poarta la tinute Boho dar si ladylike. Noi iti propunem sa experimentezi un mix contrastant: feminin-masculin si s-o asortezi unui costum cu pantaloni, cu tocuri si haina de blana, la urmatoarea petrecere sau eveniment chic la care mergi!

Palarie fedora - 223 lei

foto prima pagina: pexels.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.