Setari Cookie-uri

Accesorii de purtat la gat care iti transforma total tinuta

Cele mai chic accesorii si bijuterii de purtat la gat

Accesoriile au acest dar de a ne transforma tinuta si atunci, cum sa nu le iubim? Cum sa nu iubesti perechea aceea sexy de stilettos care fac deux-piece-ul office sa para mai feminin? Cum sa nu iubesti perechea aceea de cercei ce iti incadreaza chipul si atrag atentia la rujul rosu, la petrecerea cea mai importanta? Cum sa nu iubesti palaria care transmite ca esti o tipa sofisticata, in pas cu moda, stilata?

Ei bine, astazi, vorbim despre accesoriile si bijuteriile pe care le purtam la gat si care pot face tinuta ta casual, sport, office sau de seara sa iasa din anonimat. Astazi vorbim despre accesoriile de purtat la gat pentru ca aceasta zona, impreuna cu chipul si decolteul atrag atentia. Dar mai ales, astazi vorbim despre piesele statement ce au puterea sa faca o tinuta – fie si una simpla – remarcabila:

1. Cravata

Cravata poate fi un accesoriu pe cat de atragator, pe atat de “scandalos” intr-o tinuta feminina. Poart-o cu camasa si fusta din piele, pumps si o geanta intr-o textura ce iese in evidenta!

Citește și:

Cravata - 99 lei

2. Papion

Papionul este un alt accesoriu de gat “imprumutat” cu succes din garderoba masculina. Poti “strecura” un papion chiar si cu T-shirt si jeans, sau chiar intr-o tinuta de seara, de gen androgin.

Papion - 83 lei

3. Esarfa

Trecem la accesorii ceva mai ladylike si ne oprim la esarfe. Purtate infasurat, purtate lejer sau prinse in funda ori innodate, esarfele pot completa orice outfit.

Esarfa - 32 lei

4. Snur

Daca esti cu adevarat fashionista, sigur stii ca este sezonul snururilor purtate la camasi si bluze! Nu ezita sa ai cateva variante la indemana si poarta-le in funde ample.

Snur - 16,90 lei

5. Jabou

Si da, este sezonul jabourilor ce decoreaza gatul si decolteul. Un astfel de element iti va face tinuta sa iasa in evidenta, cu siguranta!

Jabou - 229 lei

6. Coliere cu pandantive masive

Trecem desigur si la bijuterii, si iti propunem colierele cu pandantiv masiv, modelele de colier masiv, cu pietre sau cele choker, la baza gatului, ce pot avea efect Wow asupra celui mai “banal” mix vestimentar.

Citește și:

Colier argintiu - 159 lei

Colier auriu-negru - 69 lei

7. Brosa

Si tot la capitolul bijuterii, ce merge mai bine la un jabou decat o brosa? Ei bine, aceasta piesa pretioasa, feminina si eleganta s-a intors in forta in trendurile toamnei si ale iernii. Prinde o brosa la gat – in esarfa, in cravata, in papion, in guler – si esti so chic!

Brosa - 49 lei

sursa foto prima pagina: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.